Cum a cerut-o Ben Affleck de sotie pe Jennifer Lopez: Nu a fost deloc ca-n filme

1
De Maria Constantin
23 apr. 2022

Logodna celor doua staruri continua sa atraga atentia presei si a fanilor. J. Lo a dezvaluit cum a decurs cererea in casatorie.

In ciuda asteptarilor tuturor, cererea in casatorie pe care Ben Affleck i-a facut-o iubitei sale nu a avut nimic extravagant. Si poate ca e mai bine asa – in fond nu-i nici primul lor angajament de acest gen, si apoi a trecut destul timp de cand aveau 20-30 de ani. Asta nu inseamna ca nu a fost un moment emotionant pentru amandoi.

Jennifer Lopez (52 de ani) a dezvaluit saptamana trecuta ca s-a logodit cu Ben Affleck (49 de ani), la 18 ani dupa ce s-au logodit prima oara, in ianuarie 2014. Intr-o noua editie a newsletterului ei, On the JLo, cantareata si actrita de origine portoricana a povestit cum a decurs cererea in casatorie si a vorbit despre „a doua sansa pentru o iubire adevarata”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de C 💚. (@benniferforever_)

„Am ramas fara cuvinte”

„Poti sa-ti imaginezi ca cel mai mare vis al tau se implineste?”, si-a inceput ea newsletterul. „Sambata seara, in timp ce eram in locul meu preferat de pe Pamant (in cada cu spuma), iubirea mea frumoasa a ingenuncheat si m-a cerut de sotie. Am fost luata complet prin surprindere si ma uitam doar la ochii lui zambind si plangand in acelasi timp, incercand din greu sa-mi bag bine in cap ca ceea ce s-a intamplat in urma cu 20 de ani se intampla din nou, am ramas efectiv fara cuvinte, iar el a zis: ‘Asta inseamna ca e un da?’. Am spus DA, sigur ca e un DA”, a continuat Lopez.

Inelul de logodna pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck are un diamant extrem de rar. Ce cred expertii

„Zambeam asa de mult, iar lacrimile imi curgeau pe fata, simtindu-ma incredibil de fericita si de implinita. N-a fost nimic sofisticat la urma urmei, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am imaginat vreodata… doar o sambata seara acasa, doi oameni promitandu-si ca vor fi mereu impreuna”, a adaugat artista.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de C 💚. (@benniferforever_)

„Doi oameni foarte norocosi. Care au primit o a doua sansa la iubirea adevarata”, a conchis ea.

Jennifer Lopez s-a referit, totodata, si la inelul cu un diamant verde pe care iubitul ei i l-a daruit: „Verdele a fost mereu culoarea mea norocoasa, iar de acum, cu siguranta, va fi mereu”, a scris ea. Vedeta a inclus si cateva fotografii cu inelul.

Ce s-a schimbat dupa 20 de ani

Cantareata a explicat recent pentru People de ce este acum diferita legatura fata de cea de acum 18 ani: „Suntem mai in varsta acum, suntem mai destepti, avem mai multa experienta, suntem in momente diferite in vietile noastre, avem copii si trebuie sa fim foarte constienti de aceste lucruri”, a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„E un deznodamant frumos ca s-a intamplat in felul acesta in aceasta perioada din vietile noastre cand putem sa ne apreciem, sa ne sarbatorim si sa ne respectam unul pe celalalt. Mereu am facut asta, insa acum ne apreciem mai mult fiindca stim ca viata ne poate duce in directii diferite”, a spus vedeta pentru People.

„Am fost in atentia publicului suficient de mult timp ca sa stim cine suntem ca oameni si ce anume conteaza cu adevarat si ce nu. Avem copii si ne respectam… Ne traim vietile intr-un mod de care putem fi mandri, iar copiii nostri pot fi mandri de noi”, a adaugat ea.

Jennifer Lopez are doi gemeni, Emme si Max, cu fostul ei sot, cantaretul Marc Anthony, iar Affleck are trei copii cu fosta lui sotie, actrita Jennifer Garner: Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) si Samuel (10 ani).

Foto: Instagram/@jlo