Inelul de logodna pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck are un diamant extrem de rar. Ce cred expertii

1
De Maria Constantin
14 apr. 2022

Doi specialisti in diamante au analizat bijuteria pe care vedeta a primit-o cand a acceptat cererea in casatorie.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au marcat logodna cu un simbol concret si foarte pretios – un inel cu un diamant verde. Artista a scris candva, intr-un newsletter al site-ului sau, On the JLo, ca pentru ea aceasta culoare are o semnificatie deosebita.

„Mereu spun ca verdele este culoarea mea norocoasa. Mi-am dat seama ca au fost multe momente in viata mea in care s-au intamplat lucruri uimitoare cand purtam verde”, a scris cantareata in varsta de 52 de ani.

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit – pentru a doua oara dupa aproape 20 de ani

O culoare foarte rara

Doi experti in diamante au analizat pentru publicatia People inelul pe care Ben Affleck (49 de ani) i l-a daruit iubitei sale. „Raritatea unui diamant verde nu poate fi trecuta cu vederea”, a spus Grant Mobley, expert in diamante la Natural Diamond Council. „In general, verdele este a doua cea mai rara culoare a diamantelor, dupa rubiniu. Foarte putine diamante verzi ajung pe piata in fiecare an si aproape niciodata nu au culoarea vie si dimensiunile acestui diamant”, a explicat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer 💚 (@bennifer.id)

„Diamantele verzi sunt, desigur, extrem de rare. Nu la fel de rare precum cele roz, dar cele de un verde intens si viu gasite pana acum au fost mai mici decat cele roz pe care le-am vazut”, a spus celalalt expert contactat de People, Andrew Brown, CEO al companiei newyorkeze de bijuterii de lux WP Diamonds.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Cum l-a convins Sandra Bullock pe Brad Pitt sa joace in noul ei film

Desi nu a avut ocazia de a vedea cu ochii lui diamantul primit de J.Lo, iar nuanta exacta nu este usor de observat, Mobley crede ca este un verde intens. „Culoarea exacta nu a fost dezvaluita, dar e clar din fotografii ca este exceptional si se numara printre cele mai rare”, a spus el.

Greu de taiat

Intrebat de unde ar putea proveni acest diamant unic, Mobley a raspuns: „Diamantele verzi isi iau culoarea unica din expunerea la radiatia naturala din adancurile Pamantului dupa ce s-au format, iar acest lucru le face sa reflecte lumina verde. Lumina patrunde foarte greu prin intreg miezul intunecat al diamantului si de obicei verdele acopera doar un strat subtire la suprafata. Acest lucru face ca diamantele verzi sa se numere printre cele mai greu de taiat, iar unul ca acesta ar putea lua un an pentru a planifica taierea ca sa te asiguri ca rezulta cea mai buna taietura si culoare posibile.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer 💚 (@bennifer.id)

„Daca este pur, te poti astepta ca valoarea acestui diamant verde sa creasca mult in timp. Datele despre preturile din ultimele decenii arata ca valoarea tuturor diamantelor naturale creste gradual de-a lungul timpului, iar cele cu o culoare naturala extravaganta se scumpesc mai repede si de aceea sunt o investitie foarte solida”, a adaugat Mobley. Ambii specialisti sunt de acord ca acest diamant rar reprezinta o priveliste „incredibila” in viata reala.

Avril Lavigne s-a logodit: inelul ei cu diamant in forma de inima e superb

A doua logodna

People a anuntat vineri ca Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit. Cantareata si actrita de origine portoricana a fost vazuta cu cateva zile inainte cu inelul de logodna pe deget. Vineri, sora ei, Lynda, a distribuit pe Instagram Story o fotografie cu inelul, transmitand felicitari cuplului.

Vestea logodnei survine la un an dupa ce Lopez si Affleck si-au reluat relatia. Cei doi au mai fost logoditi in urma cu 18 ani, dar s-au despartit cu putin timp inainte de nunta programata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

In februarie, Lopez a explicat pentru People de ce este diferita acum relatia lor: „Suntem mai in varsta acum, mai destepti, avem mai multa experienta, suntem in momente diferite din vietile noastre, avem copii acum si trebuie sa fim foarte constienti de aceste lucruri.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez are doi gemeni in varsta de 14 ani, Emme si Max, cu fostul ei sot, cantaretul Marc Anthony (49 de ani). La randul sau, Ben Affleck are trei copii cu fosta sotie, actrita Jennifer Garner: Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) si Samuel (10 ani).

Foto: depositphotos.com