Cum l-a convins Sandra Bullock pe Brad Pitt sa joace in noul ei film

1
De Maria Constantin
13 apr. 2022

Actrita are o putere irezistibila de convingere. Si Brad Pitt stie asta.

In lumea rarefiata a starurilor de la Hollywood, fiecare se cunoaste cu fiecare. Dar daca e nevoie sa convingi un superstar sa ti se alature intr-un proiect, e nevoie de o metoda speciala, iar Sandra Bullock stie cel mai bine acest lucru, noteaza editia britanica a revistei Marie Claire.

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit – pentru a doua oara dupa aproape 20 de ani

Actrita si producatoarea americana care domina box office-ul in prezent cu noul ei succes, comedia „The Lost City”, a reusit sa recruteze o distributie remarcabila, cu Channing Tatum si Daniel Radcliffe in prim-plan, si mai ales cu Brad Pitt.

Hairstylistii fac legea la Hollywood

Intr-un interviu pentru emisiunea TV australiana „The Project”, Sandra a dezvaluit ca a recurs la o metoda neconventionala pentru a-l convinge pe Pitt sa joace in filmul ei. In loc sa-l roage pe Pitt, actrita a vorbit cu hairstylistul lui, pentru ca stia ca acesta ii datora o favoare.

Filmul in care Sandra Bullock regreta ca a jucat: „Si acum mi-e jena“

„Janine Thompson, care mi-a aranjat parul in filme de atatia ani, il aranjeaza si pe al lui. Si i-a spus sa ma sune si sa ma roage sa-i fac o favoare. Asa ca am sunat-o si i-am zis ‘Daca tot am zis da, poti sa-i transmiti sa joace in filmul nostru?’ Si el a spus da! Hairstylistii au toata puterea la Hollywood”, a dezvaluit vedeta in varsta de 57 de ani.

Principiul la care tine Sandra Bullock

De fapt, totul a inceput, se pare, cand Janine a convins-o pe Sandra Bullock sa joace in filmul lui Pitt, „Bullet Train”, care va fi lansat in cinematografe anul viitor. In schimb, actorul a acceptat sa joace in filmul ei.

Sandra Bullock a precizat ca are o politica stricta atunci cand vine vorba despre alegerea distributiei productiilor sale. Vedeta nu agreeaza starurile capricioase si cu excese masculine. „Eu si producatorul meu avem o politica stricta si in echipa noastra evitam, pe cate se poate, persoanele nepotrivte. Am avut parte de cateva si am facut tot posibilul sa le excludem”, a marturisit actrita.

Foto: depositphotos.com