Angelina Jolie a angajat-o pe Vivienne, fiica ei de 15 ani, pe postul de asistenta de productie

1
De Georgiana Dorobantu
17 aug. 2023

Angelina Jolie si-a angajat fiica de 15 ani, Viviene Jolie-Pitt, pe postul de asistenta pentru viitoarea ei productie de pe Broadway, “The Outsiders”.

„Viv imi aminteste de mama mea prin faptul ca nu se concentreaza sa fie in centrul atentiei, ci sa ii sustina pe ceilalti creatori”, a spus Angelina intr-o declaratie in care a facut referire la mama sa, Marcheline Bertrand, care a fost actrita si producatoare pana in anul 2007, cand a pierdut lupa cu cancerul.

Angelina Jolie, mesaj emotionant pe Instagram despre mama ei: „Trimit toata dragostea mea celor care au pierdut pe cineva drag”

„Este foarte grijulie si serioasa in ceea ce priveste teatrul si munceste din greu pentru a descoperi cum poate contribui cat mai mult”, a declarat actrita americana.

O sursa apropiata de starul din „Mr. & Mrs. Smith” a dezvaluit ca Vivienne s-a „indragostit” de adaptarea muzicala a romanului din 1967 al lui S.E. Hinton cand si-a insotit mama la premiera mondiala din San Diego, California, la inceputul acestui an.

„Angelina a dus-o pe fiica sa, Vivienne la teatru de cand era inca mica. Angelina si Vivienne au intalnit-o pe S.E. Hinton, care avea aproximativ varsta lui Vivienne atunci cand a scris cartea”, a explicat sursa.

Mai mult, sursa a dezvaluit ca discutia cu Hinton a inspirat-o pe Jolie sa devina producator executiv pentru reprezentatia pe Broadway a spectacolului.

O alta sursa apropiata de Jolie, in varsta de 48 de ani, a spus ca actrita isi doreste ca musicalul sa „rezoneze cu tinerii”.

Ce au in comun Angelina Jolie si Jennifer Lopez: amandoua tin acest produs pentru ten pe noptiera. Trucul secret pentru un ten de vedeta

„Vrea sa se asigure ca echipa ii asculta si lucreaza cu persoanele tinere la fiecare pas din proces, si ca vocile lor sunt ascultate si ca aduc la viata aceasta productie pe Broadway”, a adaugat sursa.

Vivienne si fratele sau geaman, Knox, sunt cei mai mici dintre copii Angelinei Jolie cu fostul sot, Brad Pitt. Cei doi actori s-au aflat multi ani in proces pentru custodia copiilor, iar in prezent se judeca pentru Chateau Miraval, o proprietate pe care au detinut-o impreuna in Franta.

Ei mai au impreuna alti patru copii – Shiloh, de 17 ani, Zahara, de 18 ani, Pax, 19 ani, si Maddox, de 22 de ani.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit in 2016, dupa 12 ani de relatie, iar divortul a fost pronuntat in anul 2019.

Vivienne nu este singul copil al cuplului care calca pe urmele parintilor si intra in industria de entertainment.

Atat Maddox, cat si Pax, au lucrat in departamentul de asistenta de regie la viitorul film al lui Jolie, „Without Blood”, care a fost filmat anul trecut in Italia.

Maddox, fiul cel mare al actritei, studiaza din anul 2019 biochimia la Universitatea Yonsei din Coreea de Sud.

Zahara, la randul sau, este din 2022 studenta la Spelman College din Atlanta, in timp ce Shiloh a demonstrat ca ar putea, de asemenea, sa intre in industria entertainment-ului. Anul trecut a aparut un video in care fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt isi demonstra talentul la dans.

Foto: depositphotos.com