Angelina Jolie si-a facut tatuaje pe degetele mijlocii, iar fanii cred ca este un mesaj pentru Brad Pitt

1
De Georgiana Dorobantu
24 aug. 2023

Angelina Jolie si-a facut recent tatuaje pe ambele degete mijlocii, iar fanii sunt convinsi ca gestul este un mesaj pentru Brad Pitt, fostul ei sot.

Artistul care i-a realizat tatuajele, Mr. K, i-a incurajat pe fani sa ghiceasca ce reprezinta tatuajele de pe degetele actritei, iar cand raspunsurile l-au inclus in special pe Brad Pitt, acesta s-a simtit nevoit sa clarifice situatia.

„Nu este nimic legat de Brad Pitt”, a scris artistul, dupa ce in sute de comentarii la postarea lui de pe Instagram a fost mentionat numele lui Pitt.

Angelina Jolie a angajat-o pe Vivienne, fiica ei de 15 ani, pe postul de asistenta de productie

Tatuatorul a postat o imagine cu palmele actritei si cele doua tatuaje care se intind pe toata lungimea degetelor mijlocii. Dar tatuajul in sine nu era vizibil in poza, fiind blurat inainte de publicare, ceea ce a lasat mult loc de speculatii pentru fani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)

„Inca nu-mi vine sa cred ca i-am tinut mana si ca am tatuat-o. Ce credeti ca si-a facut pe palma?”, a scris artistul in postarea de pe Instagram.

Un fan a raspuns imediat „F..k Brad”, facand referire la divortul tensionat si lupta in sala de judecata dintre Angelina Jolie si fostul sau sot, actorul Brad Pitt.

Angelina Jolie, mesaj emotionant pe Instagram despre mama ei: „Trimit toata dragostea mea celor care au pierdut pe cineva drag”

Actrita americana este o impatimita a tatuajelor. Printre celelalte tatuaje ale ei se numara un tigru bengalez, un text in limba khmera, o cruce sau coordonatele geografice ale locurilor in care s-au nascut copiii ei.

Impreuna cu fostul sau sot, Brad Pitt, ea are trei copii biologici – Shiloh, de 17 ani, si gemenii Vivienne si Knox, de 15 ani – precum si trei copii adoptati – Maddox, de 22 de ani, Pax, de 19 ani, si Zahara, de 18 ani.

Angelina a depus actele de divort in anul 2016, iar divortul a fost finalizat in 2019. Fostul cuplu a trecut printr-o lupta lunga in justitie pentru custodia copiilor. Jolie cerea custodia totala, in timp ce Brad a solicitat custodia comuna si a avut castig de cauza in 2021.

In prezent, disputa lor se rezuma la o proprietate din Franta, numita Chateau Miraval, care include o podgorie si o un brand de vin pe care actorul sustine ca l-a creat.

Brad Pitt l-a „strans de gat” pe unul dintre copii si pe altul „l-a lovit peste fata” in timpul conflictului din avion, sustine Angelina Jolie

Brad a fost numit „administrator provizoriu” al Chateau Miraval, dupa ce Angelina a vandut partea ei de proprietate unei companii rusesti.

In septembrie 2016, Brad Pitt si Angelina Jolie au avut o altercatie intr-un avion privat, in timpul unui zbor din Franta catre Statele Unite. Patru zile mai tarziu, pe 19 septembrie, Jolie a depus cerere de divort.

Actrita a declarat ca au fost tensiuni intre ea si fostul sau sot, adaugand ca actiunile lui Brad din timpul zborului din 2016 au facut-o sa se simta „ca o ostatica” la bordul avionului, potrivit unor documente FBI obtinute de NBC.

Foto: depositphotos.com