Brad Pitt l-a „strans de gat” pe unul dintre copii si pe altul „l-a lovit peste fata” in timpul conflictului din avion, sustine Angelina Jolie

1
De Georgiana Dorobantu
6 oct. 2022

Brad Pitt si-a strans de gat unul dintre copii si ar fi prins-o de par pe Angelina Jolie, fosta lui sotie, in timpul conflictului din avion care a avut loc in anul 2016, potrivit unor documente depuse de actrita intr-un nou proces.

Jolie, in varsta de 47 de ani, l-a dat in judecata pe Pitt, de 58 de ani, ca raspuns la actiunea in instanta pe care acesta a declansat-o impotriva fostei sotii cu privire la proprietatea lor din Franta.

In documentele obtinute de publicatia Page Six, actorul „l-a strans de gat pe unul dintre copii si l-a lovit pe altul peste fata”, iar pe Jolie „a prins-o de cap si a zdruncinat-o.”

„La un moment dat, a turnat bere pe Jolie; apoi a turnat bere si vin rosu pe copii”, se mai arata in documente.

Angelina a incercat sa intervina si l-a prins din spate pe fostul sau sot, pentru a-l face sa se opreasca.

De ce a divortat Angelina Jolie de Brad Pitt: „M-am temut pentru siguranta familiei mele“

„Ca sa o dea pe Jolie jos de pe spatele lui, Pitt s-ar fi trantit pe scaunele din avion si a lovit-o pe Jolie la spate si cot”, sustin documentele oficiale depuse de actrita.

Brad Pitt „l-a strans de gat pe unul dintre copii si l-a lovit pe altul peste fata”

„Copiii s-au dus repede la ei si au incercat cu curaj sa o protejeze. Inainte ca altercatia sa se incheie, Pitt l-a strans de gat pe un copil si l-a lovit pe altul peste fata. Unii dintre copii l-au implorat pe Pitt sa se opreasca. Toti erau inspaimantati. Multi dintre ei plangeau”, se arata in documente, potrivit Page Six.

In septembrie 2016, Brad Pitt a fost investigat de FBI pentru abuz impotriva copiilor in urma incidentului din avion. Investigatia a fost condusa de FBI si nu de politie pentru ca altercatia a avut loc in timpul unui zbor international, din Franta catre Statele Unite.

Insa autoritatile nu l-au pus sub acuzare pe actor, care in anul 2019 a anuntat ca a renuntat la consumul de alcool.

O sursa apropiata de actorul din „Once Upon a Time in Hollywood” a declarat pentru publicatia citata, in luna august a acestui an, ca „Angelina si echipa ei incearca cu disperare sa gaseasca ceva. Totul este pentru show. Toate acestea sunt informatii pe care ea le avea in urma cu cinci ani si jumatate. Nu e nimic nou.”

Avocatii lui Jolie sustin in noul proces ca agentul FBI care a investigat altercatia „a avut un caz ce putea fi sustinut de probe pentru a-l pune sub acuzare pe Pitt pentru comportamentul sau din acea zi.”

Disputa din avion a determinat-o pe Angelina Jolie sa depuna actele de divort cateva zile mai tarziu.

Cei doi actori, care s-au casatorit in august 2014, au impreuna trei copii adoptati – Maddox, de 21 de ani, Pax, de 18 ani si Zahara, de 17 ani – si trei copii biologici – Shiloh, de 16 ani si gemenii Viviene si Knox, de 14 ani.

„Este incredibil de trist ca ea continua sa repete, sa revizuiasca si sa reimagineze descrierea unui eveniment care s-a intamplat acum sase ani, adaugand informatii complet false pentru a incerca sa obtina atentie pentru ea, in detrimentul familiei lor”, a declarat o sursa pentru People.

„A avut sansa de a impartasi informatia cu autoritatile care au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare. A avut sansa sa vorbeasca despre asta in timpul lungului proces pentru custodia copiilor, care a avut ca rezultat custodia 50-50 cu Pitt. Ea a recurs la repetarea aceluiasi lucru. Sa revina la acelasi lucru luna dupa luna, cu informatii noi si false pentru scopuri pe care doar ea le intelege”, a mai adaugat sursa.

Cearta din avion care a dus la divort: Un raport FBI dezvaluie motivele conflictului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Noul proces intentat de Jolie vine ca un raspuns la un proces pe care Pitt l-a declansat impotriva ei in urma cu cateva luni, cu privire la vanzarea actiunilor pe care ea le detine la Château Miraval, proprietatea si podgoria din Franta pe care ei au detinut-o impreuna.

Angelina Jolie spune ca Brad Pitt i-a cerut sa nu vorbeasca in afara salii de judecata despre abuzul fizic si emotional

Jolie sustine ca Pitt i-ar fi cerut sa „semneze o clauza de confidentialitate care ar fi obligat-o prin contract sa nu vorbeasca in afara salii de judecata despre abuzul fizic si emotional la care el i-a supus pe ea si pe copiii lor.”

„Jolie a refuzat sa semneze un astfel de document, iar Pitt a renuntat la intelegere”, se sustine in documente.

La inceputul lunii august au aparut primele informatii despre subiectul conflictului din avion, care pana atunci nu erau cunoscute. Brad Pitt i-ar fi spus Angelinei Jolie ca unul dintre copiii ei seamana „cu un copil de la Columbine” si ca ea „distruge familia”, in timpul scandalului din avion din anul 2016.

Angelina Jolie, despre viata ca mama singura: „Ultimii ani au fost destul de grei“

Actorul in varsta de 58 de ani s-a certat, de asemenea, cu Maddox, fiul adoptat al Angelinei, in timpul confruntarii care s-a transformat „intr-o lupta verbala si fizica” intre cele doua staruri, se arata in documentul obtinut de jurnalistii de la NBC.

De asemenea, investigatorii au descoperit ca Pitt a facut mai multe amenintari la adresa fostei sotii si a celor sase copii ai lor in timpul zborului privat din Frata catre Los Angeles, din data de 14 septembrie 2016.

Foto: depositphotos.com