Angelina Jolie a declarat ca Brad Pitt a abuzat-o fizic cu mult inainte de incidentul din avion

1
De Maria Constantin
12 apr. 2024

Actrita isi acuza fostul sot ca a abuzat-o fizic cu mult timp inainte de scandalul din avion din 2016 care a determinat-o sa ceara divortul, arata documentele depuse in instanta.

Avocatii Angelinei Jolie au facut aceasta dezvaluire in instanta in incercarea de a dezvalui comunicarea dintre cele doua staruri care ar dovedi ca Pitt a refuzat sa-i permita acesteia sa-si vanda partea din podgoria franceza Chateau Miraval daca nu accepta sa semneze o clauza de confidentialitate foarte restrictiva.

„In timp ce istoricul abuzului fizic asupra lui Jolie a inceput cu mult inainte de calatoria cu avionul a familiei din septembrie 2016 din Franta la Los Angeles, acest zbor a fost prima data cand el si-a indreptat abuzul fizic si asupra copiilor. Jolie l-a parasit imediat”, se arata in documentele citate de Page Six.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MAISON SEASONS (@maisonseasons)

Potrivit acestora, Pitt (60 de ani) i-a propus Angelinei Jolie (48 de ani) sa nu-i dezvaluie comportamentul nepotrivit, cu sau fara legatura cu Miraval, in incercarea de a o impiedica sa vorbeasca despre abuzul sau.

Avocatii actritei sustin, totodata, ca Pitt dorea ca Jolie sa se oblige prin contract sa taca, dupa ce a descoperit in 2021 ca ea a depus la tribunal probe confidentiale, constand in e-mailuri, marturii ale membrilor familiei si alte dovezi care ii erau de ajutor in disputa pentru custodia asupra copiilor.

Brad Pitt a fost de acord atunci sa cumpere cota din podgoria franceza detinuta de Jolie, dar a dat inapoi fiindca se temea ca documentele depuse de fosta sotie ar putea fi facute publice, se arata in cererea avocatilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 80s 90s 00s (@popcultureheart)

„Domnul Pitt a refuzat sa cumpere partea doamnei Jolie cand a vazut ca ea nu poate fi facuta sa taca”, a mentionat avocatul Paul Murphy.

Avocatul a notat in continuare ca actorul a dat-o in judecata pe Jolie, incercand sa ingroape abuzurile comise, referindu-se la procesul pe care Pitt l-a deschis in 2022 pentru ca Jolie a vandut altcuiva cota din podgorie.

O sursa din anturajul starului a declarat, insa, pentru publicatia americana ca Jolie a incercat tot timpul sa-si acopere pierderile din proces furnizand informatii irelevante sau inexacte la infatisarile in instanta.

„Exista un tipar care arata ca de fiecare data cand ea pierde continua sa revina cu asemenea lucruri… nu-i nimic nou”, a spus sursa.

Angelina Jolie a suferit o paralizie inainte de divortul cu Brad Pitt din cauza stresului

Conform documentelor obtinute de Page Six in iunie 2023, Pitt a acuzat-o pe Jolie ca si-a vandut cota din Chateau Miraval ca sa se razbune pe el dupa ce acesta a obtinut custodia comuna asupra copiilor, desi decizia instantei a fost apoi schimbata.

Documentele arata, de asemenea, ca Angelia Jolie a fost cea care a propus un acord de confidentialitate chiar mai extins decat cel standard inaintat de echipa lui Pitt, al carui obiectiv era sa-si protejeze afacerea.

„Clauza stabilea clar ca nu va exista nicio limitare a capacitatii lui Jolie de a vorbi despre Pitt, despre divort si despre custodie. Se arata clar: acest acord nu ar trebui sa limiteze abilitatea niciunei parti de a face declaratii, de a actiona in instanta sau de a de face depozitii in orice procedura juridica”, se arata in actele mentionate.

Fostul cuplu de la Hollywood a cumparat Chateau Miraval in 2008. Proprietatea este o podgorie premiata pentru vinul spumant rose pe care il produce.

Pe langa aceasta proprietate, Angelina Jolie si Brad Pitt se lupta la tribunal si pentru custodia asupra copiilor lor. Cei doi, care s-au casatorit in 2014, au sase copii – Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (19 de ani), Shiloh (17 de ani) si gemenii Vivienne si Knox (15 ani).

Foto: depositphotos.com