Margot Robbie a improvizat o scena din filmul „Babylon” ca sa-l poata saruta pe Brad Pitt: „Cand voi mai avea vreodata sansa asta?”

1
De Georgiana Dorobantu
8 dec. 2022

Margot Robbie a dezvaluit ca l-a convins pe regizorul filmului „Babylon”, Damien Chazelle, sa creeze o scena in care personajul ei il saruta pe cel interpretat de Brad Pitt.

„Acest lucru nu era in scenariu”, a spus actrita in varsta de 32 de ani despre sarutul dintre ea si Pitt.

„Dar m-am gandit ‘Cand voi mai avea vreodata sansa sa-l sarut pe Brad Pitt? Pur si simplu voi incerca'”, a adaugat actrita intr-un interviu pentru E! News.

Margot Robbie spune ca l-a convins pe regizor sa o lase sa-l sarute pe Brad Pitt intr-o scena din film

Robbie spune ca l-a convins pe Chazelle sa o lase sa-l sarute pe Pitt, in varsta de 58 de ani, spunandu-i ca asa isi imagineaza ea ca ar fi facut personajele lor in acea scena.

Margot Robbie, o papusa care a prins viata: prima imagine cu actrita in viitorul film „Barbie“

„Am spus ‘Damien, cred ca Nellie s-ar duce direct si l-ar saruta pe Jack'”, a dezvaluit actrita. „Iar Damien mi-a raspuns ‘Da, ar putea… Stai putin. Tu vrei doar sa-l saruti pe Brad Pitt!’ Iar eu i-am raspuns ‘O, da-ma in judecata! E posibil sa nu mai apara niciodata aceasta oportunitate!'”, a adaugat actrita australiana.

Vedeta din „Wolf of Wall Street” spune ca a fost multumita ca l-a putut saruta pe Brad Pitt, dar a fost placut surprinsa atunci cand regizorul a realizat ca momentul intim dintre personajele lor chiar a adus o imbunatatire scenei.

„A spus ‘Incercati din nou. Chiar arata bine'”, a adaugat Robbie.

Brad Pitt nu a fost singura persoana de pe platoul de filmare pe care Margot Robbie a sarutat-o

„De fapt, am sarutat-o si pe Katherine [Waterston]. Dar nu stiu daca scena a ramas”, a mai dezvaluit Robbie.

Cele mai bune filme cu Margot Robbie

Desi frumoasa actrita si-a dorit cu ardoare sa-l sarute pe Pitt, ea pare cat se poate de indragostita de sotul sau, Tom Ackerley. Cei doi soti sunt fotografiati adesea sarutandu-se si imbratisandu-se in public.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babylon (@babylonmovie)

S-a speculat ca Margot Robbie si sotul sau in varsta de 32 de ani, care este producator de film, s-au casatorit in anul 2016, dar potrivit Page Six acestia s-au casatorit in secret cu cativa ani inainte.

Margot si Tom s-au cunoscut in Franta, in anul 2013, pe platourile de filmare ale dramei de razboi „Suite Française”.

Momentul in care Brad Pitt si-a dat seama ca despartirea de Jennifer Aniston a fost „cea mai mare greseala” din viata lui

La randul sau, Brad Pitt pare sa traiasca o poveste de dragoste cu o creatoare de bijuterii care este cu 29 de ani mai tanara decat el. Starul american, care va implini pe 18 decembrie 59 de ani, a fost fotografiat alaturi de Ines de Ramon la un concert al prietenului sau Bono. Cei doi si-au facut aparitia impreuna la concert, unde s-au intalnit cu prietenii celebri ai lui Pitt, printre care Sean Penn si Cindy Crawford. Dupa concert, Pitt a fost observat plecand cu masina lui marca Tesla, in timp ce Ines de Ramon a plecat cu bodyguardul actorului din „Fight Club”.

Foto: depositphotos.com