Margot Robbie, o papusa care a prins viata: prima imagine cu actrita in viitorul film „Barbie“

1
De Maria Constantin
30 apr. 2022

Warner Bros. Pictures a distribuit prima fotografie cu actrita australiana in rolul emblematicei Barbie.

In cadrul CinemaCon, cel mai important eveniment al detinatorilor de sali de cinema, organizat in aceasta saptamana la Las Vegas, Warner Bros. Pictures a prezentat prima imagine a actritei in varsta de 31 de ani in rolul emblematicei papusi create de compania Mattel.

Studiourile au anuntat cu aceasta ocazie si data lansarii noului film. Productia regizata de Greta Gerwig, cea care a semnat si „Lady Bird”, va fi lansata pe 21 iulie 2023, potrivit unui mesaj postat pe Twitter.

Ryan Gosling va fi Ken

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ryangoslingoffical__

Langa data lansarii a fost postata o fotografie cu Margot Robbie, cu un look retro ce evoca anii ’60, imbracata cu un top cu dungi albe si albastre si purtand pe cap o bentita cu buline albe si bleu. Robbie zambeste dintr-un Chevrolet Corvette decapotabil de culoare roz, ipostaza care evoca universul Barbie.

Distributia va include si alte staruri – Ryan Gosling (Ken), Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera si America Ferrera. Filmul se afla in faza de productie in Marea Britanie, scrie People.

„Oamenii aud in general de ‘Barbie’ si cred ‘Stiu despre ce va fi filmul asta’ si atunci aud ca Greta Gerwig il scrie si il regizeaza si se gandesc ‘A, pai, poate ca nu stiu'”, a declarat anul trecut Margot Robbie pentru British Vogue.

Margot Robbie devine Barbie. Cine il va interpreta pe Ken?

Ea a adaugat ca rolul vine „cu un mare bagaj”, tinand cont de unele controverse istorice care au implicat papusile Barbie. „Si o multime de legaturi nostalgice. Dar odata cu asta vin si multe feluri interesante de a o prezenta”, a spus actrita.

De ce a renuntat Amy Schumer la rolul din ‘Barbie’

Initial, rolul lui Barbie trebuia jucat de Amy Schumer, care a semnat contractul in decembrie 2016, insa din martie 2017 ea a renuntat la acest proiect, invocand probleme legate de program.

Schumer a spus luna trecuta ca decizia a fost determinata de diferentele de viziune dintre ea si producatori. „Ei sigur n-au dorit sa-l faca asa cum doream eu, singurul mod in care eram interesata sa-l fac”, a declarat actrita pentru The Hollywood Reporter.

Dupa plecarea lui Schumer, presa a scris ca rolul va fi preluat de Anne Hathaway.

Foto: Getty Images.