Margot Robbie a dezvaluit ce a facut cu primii bani pe care i-a castigat ca actrita: „Mi-am notat tot ce ii datoram mamei mele”

1
De Georgiana Dorobantu
27 iul. 2023

Starul din „Barbie”, in varsta de 33 de ani, a devenit una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood si s-a folosit de succesul sau financiar pentru a-si ajuta familia.

Actrita, care a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in serialul australian „Neighbours”, a dezvaluit ca a folosit primii bani pe care i-a castigat pentru a o ajuta pe mama sa, Sarie Kessler.

„Mi-am notat tot ce ii datoram mamei mele. Ea a luat bani din rata pentru casa pentru a-mi da mie”, a spus Margot in emsiunea CBS Sunday Morning.

„Deci intotdeauna mi-am spus ‘trebuie sa-i dau inapoi’. Iar apoi, intr-o zi, cand am facut suficienti bani, i-am platit integral rata la casa. I-am spus ‘Mama, nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru rata. Nici nu mai exista'”, a declarat actrita.

Margot Robbie ar fi refuzat rolul din filmul „Barbie” daca producatorii n-ar fi facut aceasta schimbare majora

„Sincer, oricine in pozitia mea ar face asta. Si tu ai face asta pentru mama ta”, a adaugat starul.

Margot, care in anul 2019 a fost desemnata una dintre cel mai bine platite actrite din lume, spune ca se simte „cel mai norocos om” pentru ca a ajuns unde este astazi.

„Stiu ca sunt muncitoare si bla, bla, bla, dar sunt in acelasi timp si cea mai norocoasa persoana din lume. De fiecare data cand am facut ceva mi-am spus ‘Asta este varful. Nu va fi niciodata mai bine de atat.’ Apoi, cumva, a devenit si mai bine, tot mai bine”, a declarat ea.

Margot Robbie a improvizat o scena din filmul „Babylon” ca sa-l poata saruta pe Brad Pitt: „Cand voi mai avea vreodata sansa asta?”

„Sunt cea mai norocoasa persoana din lume”

 

Sarie, mama lui Margot, a declarat in trecut ca „a ramas cu gura cascata” cand fiica ei i-a spus ca vrea sa devina actrita.

Intr-un interviu pentru Vogue Australia, Sarie a spus ca a fost surprinsa de alegerea lui Margot, mai ales ca in familia lor exista multe persoane care lucreaza in domeniul medical si in afaceri.

Ea a spus ca a fost ingrijorata, avand in vedere instabilitatea ce caracterizeaza industria filmului, de faptul ca lui Margot i-ar putea fi dificil sa se autosustina financiar.

In interviul acordat alaturi de fiica sa celebra, ea a spus: „Eram foarte ingrijorata ca intentionai sa urmezi o cale care, pentru mine, nu avea un viitor stabil. Iar acum imi poti spune ‘Mama, ar fi trebuit sa ai mai multa incredere in ceea ce pot sa realizez.'”

Margot Robbie si-a transformat corpul in 21 de zile – Sfaturi de la antrenorul ei personal

„Sunt extrem de fericita pentru tine, pentru faptul ca te afli intr-o situatie in care faci ceea ce iubesti”, a mai spus mama vedetei.

„Barbie”, cel mai nou film care o are pe Margot Robbie in rolul principal, se bucura de un succes rasunator si inacasari pe masura. A devenit filmul regizat de o femeie cu cel mai bun debut din istorie, reusind sa stranga in primul weekend de la lansare 377 de milioane de dolari.

Foto: depositphotos.com