Margot Robbie si-a transformat corpul in 21 de zile – Sfaturi de la antrenorul ei personal

1
De Ioana Marosan
23 aug. 2019

Cum iti poti schimba complet corpul in doar 21 de zile tinand cont de sfaturile antrenorului personal al lui Margot Robbie?

David Higgins este un antrenor personal cunoscut in lumea vedetelor pentru metoda sa care da rezultate uimitoare. El promite renasterea corpului in 21 de zile. Urmeaza si tu sfaturile antrenorului personal al lui Margot Robbie si spune-ne cum au functionat.

Higgins este nascut in Australia, dar s-a stabilit la Londra. Printre cei mai cunoscuti “elevi” ai sai se numara Margot Robbie,  Gal Gadot, Samuel L. Jackson, Claudia Schiffer si Naomi Campbell.

View this post on Instagram

Hope you’re all enjoying the bank holiday!! How are you spending it?

A post shared by David Higgins (@davidhigginslondon) on

Antrenorul lui Jennifer Aniston dezvaluie cele mai bune trucuri pentru slabit

El se ocupa de pregatirea fizica a celor mai cunoscuti actori de la Hollywood, ajutandu-i pe acestia sa fie in forma pentru rolurile pe care le-au de interpretat. In acelasi timp, detine si cateva studiouri de fitness. De curand, David a lansat “The Hollywood Body Plan”, o carte in care isi face cunoscute secretele pe care le foloseste pentru a ajuta vedetele sa obtina un fizic perfect, iar metoda este mai simpla decat ai putea crede.

Transformarea corpului in 21 de zile: 21 de minute de exercitii moderate in fiecare zi

David sustine ca sunt suficiente doar 21 de minute de exercitii moderate in fiecare zi, timp de 21 de zile consecutive pentru a da un nou suflu corpului tau si a-l ajuta sa se transforme din punct de vedere estetic. “Ma bucur ca am reusit sa sintetizez intr-o carte ceea ce fac in practica ”, a declarat Higgins pentru Standard.

Programul de “renastere” de 21 de zile inseamna de fapt 21 de minute de exercitii de corectare, cum ar fi intinderile si exercitiile de sol, pe care Higgins le numeste exercitii de “control constient” sau de “igiena posturala”, dar care inseamna pana la urma sa ai grija de tine.

Transformarea corpului in 21 de zile: trebuie sa-ti stabilesti obiectivele pe care vrei sa le atingi

Higgins a creat si recomanda urmarea unui plan nutritional care sa completeze planul de exercitii fizice. Printre felurile de mancare recomandate se numara somonul cu sos miso si fasolea neagra. Este interzis consumul de alcool, alimente prajite sau care contin zaharuri rafinate. Dupa finalizarea procesului de “renastere”, David ii incurajeaza pe participantii la program sa inceapa un “proces de transformare”, in care exercitiile fizice devin mai dinamice. 

Antrenorul Justin Gelband dezvaluie ce fac modelele Victoria’s Secret ca sa aiba un corp perfect sculptat

Insa, chiar inainte de inceputul programului, trebuie sa-ti stabilesti obiectivele pe care vrei sa le atingi si care nu au legatura cu greutatea corporala. Obiectivele pot fi alergarea unei curse de 10 km sau reducerea nivelului colesterolului. Va trebui sa parcurgi o serie de teste, precum verificarea posturii, flexibilitatii si fortei.

“Sper ca oamenii sa inteleaga ca nu sunt departe de obiectivele pe care si le-au propus, este nevoie numai sa faci cateva ajustari. Nu fi prea aspru cu tine, dupa un an in care te vei corecta si vei avea grija de tine, vei avea baza pentru construirea unui fizic de invidiat. Mai intai trebuie sa recapeti controlul asupra corpului tau si sa elimini obstacolele”, a incheiat David Higgins.

Foto: Getty Images.