Motivul amuzant pentru care Ryan Gosling nu isi va lasa fiicele sa vada filmul „Barbie”

1
De Georgiana Dorobantu
19 ian. 2024

Ryan Gosling, care interpreteaza rolul personajului Ken din filmul de succes „Barbie”, spune ca nu isi va lasa prea curand fiicele sa vizioneze filmul.

Chiar daca cele doua fiice ale lui Ryan – Esmeralda, de noua ani, si Amada, de sapte ani – sunt la varsta potrivita pentru a se juca cu papusile Barbie, actorul nu planuieste sa le arate filmul nominalizat la Globurile de Aur. Motivul este simplu: Gosling nu vrea ca ele sa il vada in rolul lui Ken, iubitul sufocant al lui Barbie.

„Nu stiu daca ar trebui sa-ti vezi tatal in rolul lui Ken”, a glumit actorul intr-un interviu recent pentru E! News, la Festivalul de Film Santa Barbara. „Nu stiu care este varsta potrivita la care sa-ti vezi tatal facand asta”, a mai spus actorul.

Desi fiicele sale si ale actritei Eva Mendes nu au vazut filmul pe marele ecran, ele si-au insotit tatal pe platoul de filmare intr-o zi si l-au vazut interpretand faimosul personaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BFI (@britishfilminstitute)

„Au vazut mici parti din film si au venit intr-o zi pe platou, cand am sustinut un numar de musical”, a dezvaluit actorul.

Cu toate acestea, starul probabil le va permite fiicelor sale sa vada filmul care a doborat recordurile de incasari. Pana la urma, el a declarat ca a privit acest film ca pe „un mod prin care sa fac ceva atat pentru, cat si impreuna cu ele”.

5 reguli pe care Eva Mendes si Ryan Gosling le respecta pentru a avea o relatie puternica

„Stiu ca le-a placut pentru ca la inceput spuneau ‘Putem sa mergem la Target [n.r. un lant de magazine din Statele Unite]’. Si am mers la Target, iar apoi se indreptau incet catre raionul cu Barbie”, isi aminteste el. „Iar eu si sotia mea am realizat ‘Ok, cred ca este timpul sa le lasam sa aiba papusi Barbie'”, a continuat actorul, citat de instyle.com.

In ton cu comentariul amuzant al lui Gosling legat de rolul sau, acesta a mai dezvaluit ca fiicele lui „nu au prezentat niciun interes fata de Ken, ceea ce este, de asemenea, destul de interesant.”

Motivul pentru care Eva Mendes nu publica fotografii cu partenerul ei, Ryan Gosling, pe Instagram

Weekend-ul trecut, Ryan, in colaborare cu producatorul muzical Mark Ronson, au castigat un premiu Critics Choice Award pentru cantecul „I’m Just Ken” din filmul Barbie. Reactia actorului in momentul in care a fost anuntat premiul a devenit in scurt timp virala pe retelele de socializare. Sotia sa, Eva Mendes, a distribuit clipul pe social media, impreuna cu mesajul „IL IUBESC!!!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Ryan Gosling si Eva Mendes s-au cunoscut in 2011, in timp ce lucrau la filmul „The Place Beyond the Pines”. Ei au fost vazuti prima data impreuna la o intalnire romantica ce a avut loc la Disneyland. In 2017, Gosling a rupt pentru prima data tacerea cu privire la relatia lor, in discursul de acceptare a unui Glob de Aur, pentru rolul din „La La Land”.

10 cele mai bune filme cu Ryan Gosling

„As vrea sa ii multumesc cum se cuvine unei persoane. In timp ce eu cantam, dansam si traiam una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am trait la realizarea unui film, doamna mea o crestea pe fiica noastra, in timp ce era insarcinata cu al doilea copil, si incerca sa-si ajute fratele care se lupta cu cancerul. Daca ea nu ar fi facut toate astea astfel incat eu sa pot avea aceasta experienta, in mod sigur acum ar fi fost altcineva aici in locul meu. Deci iubito, iti multumesc”, a declarat Ryan la acea vreme, potrivit glamour.com.

Foto: depositphotos.com