Dupa 11 ani de relatie, Eva Mendes a confirmat „accidental” zvonul ca s-a casatorit in secret cu Ryan Gosling

1
De Georgiana Dorobantu
22 nov. 2022

Eva Mendes pare sa confirme zvonurile ca ea si partenerul sau, actorul Ryan Gosling, s-au casatorit in secret.

In timpul unui interviu pentru emisiunea „Today Australia”, actrita in varsta de 48 de ani s-a referit la Gosling drept „sotul meu”, atunci cand a fost intrebata daca se simte bine in Australia.

„Imi place foarte mult aici. Toata lumea este uimitoare, toti sunt foarte primitori, a fost foarte frumos. Sotul meu, Ryan, este aici. Si copiii nostri sunt aici si ne distram de minune”, a declarat actrita despre timpul petrecut in Australia, unde lucreaza la un nou film.

5 reguli pe care Eva Mendes si Ryan Gosling le respecta pentru a avea o relatie puternica

Mendes, care are doua fiice cu Ryan Gosling – Esmeralda, de opt ani, si Amada, de sase ani, a glumit pe seama aspectului fizic al sotului sau, atunci cand realizatorii emisiunii au aratat cateva imagini in care acesta apare la bustul gol.

„Da, asta este viata mea, din pacate. Si mai este si un bucatar bun si face si prajituri. Am tras batul scurt in viata!”, a glumit actrita.

Comentariile vedetei au atras sute de postari pe retelele de socializare, avand in vedere ca faimosul cuplu vorbeste rar in public despre relatia lor de 11 ani.

Motivul pentru care Eva Mendes nu publica fotografii cu partenerul ei, Ryan Gosling, pe Instagram

Desi Eva Mendes este posibil sa fi pus capat speculatiilor cu privire la casatorie, ea a facut un anunt subtil la inceputul acestei saptamani.

Actrita a publicat o imagine pe Instagram cu un tatuaj al sau, care este un tribut pentru Ryan.

Actrita, ai carei parinti sunt originari din Cuba, a publicat o imagine cu un tatuaj aflat pe incheietura mainii si in care scrie „de gosling”.

In cultura hispanica, femeile adauga „de” inaintea ultimului nume de familie dupa ce se casatoresc, pentru a cuprinde propriul nume de familie si pe cel al sotului. Prin urmare, numele sau ar putea fi in prezent Eva Mendes de Gosling, potrivit Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Intrebata recent intr-un podcast australian despre zvonurile legate de casatorie, Mendes a raspuns: „Dar cine spune ca nu eram deja casatoriti? Imi place sa pastrez misterul. Sunt o femeie foarte misterioasa”, a glumit actrita.

Eva a dezvaluit ca si-a facut tatuajul „in urma cu cativa ani”, ceea ce inseamna ca ea si Ryan ar putea fi casatoriti de mult timp.

Chiar daca cei doi actori nu au confirmat niciodata daca sunt sau nu casatoriti, zvonurile cu privire la nunta au aparut inca din 2016 si au revenit anul trecut, atunci cand Eva a fost observata purtand un inel de logodna.

Ryan Gosling si Eva Mendes s-au cunoscut in 2011, in timp ce lucrau la filmul „The Place Beyond the Pines”

Ei au fost vazuti prima data impreuna la o intalnire romantica ce a avut loc la Disneyland.

In 2017, Gosling a rupt pentru prima data tacerea cu privire la relatia lor, in discursul de acceptare a unui Glob de Aur, pentru rolul din „La La Land”.

„As vrea sa ii multumesc cum se cuvine unei persoane. In timp ce eu cantam, dansam si traiam una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am trait la realizarea unui film, doamna mea o crestea pe fiica noastra, in timp ce era insarcinata cu al doilea copil, si incerca sa-si ajute fratele care se lupta cu cancerul. Daca ea nu ar fi facut toate astea astfel incat eu sa pot avea aceasta experienta, in mod sigur acum ar fi fost altcineva aici in locul meu. Deci iubito, iti multumesc”, a declarat Ryan la acea vreme, potrivit glamour.com.

Ce isi doreste cel mai mult Eva Mendes de la iubitul ei, Ryan Gosling

In 2020, Mendes le-a explicat fanilor sai de pe Instagram de ce nu posteaza imagini personale cu partenerul sau si copiii lor. „In ceea ce il priveste pe Ryan, postez numai ce este deja public (precum poze din filme pe care le-am facut impreuna si lucruri de acest gen)”, a explicat ea intr-un comentariu pe Instagram. „Iubitul meu si copiii mei tin de viata privata. Este important pentru mine, deci va multumesc ca intelegeti asta”, a adaugat actrita.

Foto: depositphotos.com