Ce isi doreste cel mai mult Eva Mendes de la iubitul ei, Ryan Gosling

1
De Maria Constantin
6 oct. 2020

Actrita americana a marturisit ca adora sa-si petreaca timpul cu partenerul ei, desi ar putea sa mearga oriunde in lume.

Eva Mendes a postat duminica pe Instagram o fotografie alb-negru in care este surprinsa alergand pe o plaja. Alaturi, ea a scris ca a iesit la o alergare pe plaja dimineata. „Ba nu. Aceasta poza a fost facuta acum 15 ani. N-am vazut plaja anul asta. N-am alergat anul asta”, a adaugat ea.

Cineva a comentat la postarea ei: „Trebuie sa-i spui lui Ryan sa te scoata mai mult din casa.”

Cel mai bine e acasa

Actrita i-a raspuns repede: „Nu, multumesc, sunt bine. Prefer sa stau acasa cu barbatul meu decat sa fiu oriunde in lume.”

„Sotul tau este modelul tatalui meu cand era tanar, asa ca Ryan imi aminteste mereu de el… Esti cea mai frumoasa femeie din lume dupa parerea mea si unul dintre actorii mei preferati… amandoi imi inveseliti viata”, a complimentat-o un fan.

Mendes a apreciat mesajul si i-a raspuns admiratorului: „Ce comentariu frumos! Iti multumesc pentru asta. Sper ca si tu esti bine. Toata dragostea mea”. Actrita este cunoscuta pentru faptul ca isi ia din timpul ei pentru a raspunde la cat mai multe mesaje primite de la fanii ei de pe Instagram, pentru ca nu multe celebritati fac asta.

De asemenea, ea incearca sa impartaseasca cat mai mult din viata ei normala si reala, in loc sa creeze un univers in care noi, oamenii normali, sa nu ne putem regasi.

Salutari de la Vanessa Bryant

Vaduva lui Kobe Bryant, Vanessa, a comentat si ea la postarea actritei: „Ce dragut”, a scris ea. „Inseamna foarte mult venind de la tine. Cea mai frumoasa. Pupici, mamico!”, i-a raspuns Eva.

Totusi, relatia ei cu Ryan Gosling nu e foarte mediatizata. Nu stim multe despre dinamica dintre ei, pentru ca cei doi sunt foarte discreti. Totusi, Ryan a vorbit in cateva randuri despre cat de mult isi admira partenera pentru eforturile pe care le face cu fiicele lor si pentru ca reuseste sa ramana un om bland chiar si atunci cand se confrunta cu probleme (de exemplu, in perioada in care fratele ei a fost bolnav).

Eva Mendes si-a schimbat look-ul: Vedeta este mandra de noua ei tunsoare

Eva Mendes si Ryan Gosling s-au cunoscut in 2012, in timpul filmarilor pentru productia „The Place Beyond the Pines”. Ei au doua fiice, Esmeralda Amada, in varsta de sase ani, si Amada Lee, in varsta de patru ani, si de obicei pastreaza discretia asupra relatiei lor, confirma People.

Foto: PR.