5 reguli pe care Eva Mendes si Ryan Gosling le respecta pentru a avea o relatie puternica

1
De Cristiana Astefanoaiei
18 oct. 2022

Relatiile de la Hollywood au fost mereu in vizorul intregii lumi. Putini sunt cei care reusesc sa-si pastreze intimitatea. Eva Mendes si Ryan Gosling sunt printre cele mai discrete cupluri, insa iata ca am aflat cateva dintre secretele iubirii lor!

Cuplul Eva Mendes si Ryan Gosling, cunoscut pentru discretia lor, este una dintre cele mai longevive perechi de la Hollywood.

Cei doi s-au intalnit pentru prima data in timpul filmarilor „The Place Beyond the Pines”, in 2011, unde au jucat rolul unui cuplu cu un copil.

Nu a durat mult pana cand chimia lor de pe ecran a trecut si dincolo de ecran, iar cei doi au inceput sa se intalneasca la scurt timp dupa aceea.

In 2014, cuplul a avut primul lor copil, Esmeralda, iar apoi, in 2016, s-a nascut a doua lor fiica, Amada.

Iata 5 reguli pe care Eva Mendes si Ryan Gosling se obliga reciproc sa le respecte in relatia lor

De-a lungul ultimului deceniu in care Mendes si Gosling au fost impreuna, au adoptat cateva reguli care le ajuta relatia:

Motivul pentru care Eva Mendes nu publica fotografii cu partenerul ei, Ryan Gosling, pe Instagram

1. Isi protejeaza relatia de mass-media.

De cand au inceput sa se intalneasca, cei doi au fost extrem de privati in ceea ce priveste viata lor personala. In 2021, actrita a ripostat cand un fan de pe Instagram a acuzat-o ca nu a postat despre Gosling sau despre copiii lor pe retelele de socializare.

„Postez mai putin pentru ca vreau cu adevarat sa fiu prezenta pentru familia mea. Micutii mei au nevoie de mine, iar postarile imi ocupa prea mult timp. In ceea ce priveste munca, fac asta oricand vreau. Dar nu, nu acesta este motivul. Motivul este ca eu, personal, nu pot jongla cu familia si social media”, a raspuns ea, conform E! News.

2. Se asigura ca isi impart responsabilitatile in mod egal

Intr-un interviu acordat in iunie 2022 pentru Forbes, Eva Mendes a explicat ca ea si Gosling si-au impartit toate responsabilitatile parentale.

„Nu sunt o bucatareasa extraordinara – las asta pe seama lui Ryan. Sper ca le arata fetelor noastre ca nu exista roluri specifice de gen pe care cineva trebuie sa si le asume si ca suntem parteneri in asta. Ca suntem cu totii parteneri in asta, nu doar eu si Ryan, ci si copiii nostri. Este un efort de echipa in fiecare zi”, a spus Mendes.

Ea a adaugat ca, atunci cand fiicele ei isi vad parintii schimband intre ei sarcinile casnice care nu sunt specifice genurilor stereotipice, se creeaza echilibru si armonie in casa lor.

3. Isi fac timp in programul lor unul pentru celalalt

In timp ce vorbea la „Good Morning America”, Ryan Gosling a mentionat un moment special din timpul filmarilor la „The Gray Man”, cand a fost intrerupt din cauza unui telefon de la Mendes.

10 cele mai bune filme cu Ryan Gosling

„Intreaga secventa se baza pe faptul ca eu eram legat cu catuse de o banca. Eram in Praga, iar in jur aveau loc o multime de explozii. Si eram acolo cu Eva si fetele, iar ele erau intr-un hotel din apropiere si am primit un telefon in mijlocul uneia dintre scene, asa ca m-am ascuns in spatele uneia dintre banci si mi-am folosit mana libera”, a explicat Gosling.

El a dezvaluit ca partenera sa i-a spus la telefon: „Cat timp vor mai dura exploziile astea pentru ca fetele au o ora de zoom la pian?” 🙂

4. Eva pastreaza o fotografie cu Ryan pe ecranul telefonului

Dupa ce Eva Mendes a postat un video pe contul ei de Instagram in luna august, fanii au observat ca avea o fotografie cu Gosling pe ecranul de blocare.

Potrivit E! News, Mendes le arata urmaritorilor ei cateva dintre „necesarele de curatenie”, cand fanii au observat o fotografie alb-negru a lui Gosling pe ecranul de blocare al telefonului ei.

„Ecranul de blocare. Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta”, a scris un fan in sectiunea de comentarii, in timp ce un altul a glumit ca ar fi „curatat constant telefonul doar pentru a vedea ecranul”.

Ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Cine colectioneaza insecte, cine umerase si cine e pasionat de olarit?

5. Eva Mendes refuza sa poarte pantaloni de trening

O regula mai inedita in relatia celor doi actori este… vestimentatia. Intr-un interviu, Eva Mendes a impartasit regula ei secreta pentru a-l face fericit pe Ryan Gosling, in intimitatea caminului lor.

„Nu, nu, nu, nu! Nu ai voie cu pantaloni de trening”, a glumit ea in materialul pentru revista Extra. „Doamnelor, cauza numarul unu a divortului in America? Pantalonii de trening! Nu, nu pot face asta”.

Are dreptate?

Foto: depositphotos.com