Motivul pentru care Eva Mendes nu publica fotografii cu partenerul ei, Ryan Gosling, pe Instagram

1
De Maria Constantin
3 iul. 2021

Eva Mendes este foarte selectiva pe retelele de socializare. Nici macar pentru partenerul ei nu face vreo exceptie!

Actrita in varsta de 47 de ani se numara printre utilizatorii care folosesc cu masura retelele de socializare. Ea a postat luni pe Instagram doua fotografii in care purta o rochie violet.

Intr-unul dintre comentarii, cineva a intrebat-o: „Cate dintre fotografiile tale sunt facute de Ryan?”. Mendes i-a raspuns: „Niciuna dintre cele pe care le postez. Prietenele mele mi le fac, iar eu le fotografiez pe ele. E o treaba de fete.”

Rugamintea unei admiratoare

Actrita care are o relatie de un deceniu cu Ryan Gosling le-a explicat fanilor ca ea si iubitul sau prefera sa pastreze discretia asupra relatiei lor, noteaza Harper’s Bazaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

In martie, Mendes i-a raspuns unei admiratoare care a rugat-o sa posteze mai multe imagini din viata lor de cuplu. „Arati uimitor, Eva! Voiam doar sa-ti spun cat de mult inseamna pentru noi, fanii, sa putem vorbi cu tine si cat de bine e ca, spre deosebire de alte celebritati, tu ne intelegi. Asa ca iti multumesc! P.S.: Nu ne-ar deranja o aparitie a lui Ryan aici”, i-a scris admiratoarea.

Instagram poate fi daunator

Intr-un raspuns elaborat, Mendes i-a explicat de ce nu distribuie imagini cu iubitul ei: „Iti multumesc ca spui asta. Imi face placere sa comunic cu alte femei. Inseamna foarte mult pentru mine. Chiar si un scurt schimb de cuvinte. Nu prea ma descurc cu retelele de socializare, dar imi place sa am o legatura constanta cu femeile. Incerc sa postez cu responsabilitate si incerc sa ma asigur ca nu ma prezint intr-un mod care le-ar face pe alte femei sa nu se simta bine”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Ce isi doreste cel mai mult Eva Mendes de la iubitul ei, Ryan Gosling

„Instagram poate fi daunator intr-un asemenea mod. Ca si aceasta poza, a fost facuta intr-o campanie si a fost retusata. Asa ca am vrut ca femeile sa stie asta”, a precizat vedeta.

„Barbatul si copiii mei sunt doar ai mei”

„Cat despre Ryan, voi posta doar lucruri care sunt deja aici, cum ar fi capturi din filme sau chestii de genul asta. Barbatul si copiii mei sunt doar ai mei. Este important pentru mine”, a subliniat ea.

Eva Mendes si Ryan Gosling s-au cunoscut in 2011, in timpul filmarilor pentru productia „The Place Beyond the Pines”. Ei au doua fiice, Esmeralda si Amada Gosling.

Foto: PR.