Margot Robbie ar fi refuzat rolul din filmul „Barbie” daca producatorii n-ar fi facut aceasta schimbare majora

1
De Teodora Tirca
12 iul. 2023

„Daca nu ar fi facut aceasta schimbare… nici nu as fi incercat sa fac un film Barbie”, a spus frumoasa actrita.

Este imposibil de ignorat faptul ca mult asteptatul film Barbie al Gretei Gerwig urmeaza sa aterizeze in cinematografe luna aceasta.

De la fotografiile de paparazzi cu Margot Robbie si Ryan Gosling plimbandu-se cu rolele in lycra neon, pana la trailere care dezvaluie amploarea distributiei (si starnesc cateva teorii interesante despre actiunea filmului), este clar ca „zumzetul Barbie” a preluat controlul – iar filmul nici macar nu a fost lansat inca. Isteria Barbie s-a extins atat de mult, incat a influentat de asemenea moda si machiajul: tot mai multe fashioniste poarta tinute sau machiaje roz, de inspiratie Barbie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shay Mitchell (@shaymitchell)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BARBIE (@barbiethemovie)

Cu toate acestea, intr-un univers alternativ, Margot nu ar fi jucat in acest film, noteaza Marie Claire UK. Initial, rolul i-a fost acordat lui Amy Schumer – desi ulterior ea a refuzat proiectul, spunand ca si-a dat seama rapid ca „au ales fata gresita”.

Dar cand rolul i-a fost oferit lui Margot in schimb, vedeta din I, Tonya a fost si ea gata sa renunte la film daca un detaliu major nu ar fi fost abordat si schimbat.

Intr-un interviu acordat revistei Time, Margot a explicat ca a vorbit cu Ynon Kreiz, directorul executiv al Mattel, pentru a „lamuri anumite lucruri” inainte de a se angaja in acest rol.

Kate Middleton schimba in mod constant monarhia, ca sa-i protejeze pe George, Charlotte si Louis

Ea a spus: „In acea prima intalnire, i-am spus lui Ynon ca vom onora brandul sau cu traditie, dar daca nu recunoastem anumite lucruri – daca nu le spunem – altcineva o va face. Si ca ar fi benefic sa faca parte din aceasta conversatie”.

Margot a adaugat: „Daca [Mattel] nu ar fi facut schimbarea de a avea in film mai multe versiuni ale lui Barbie, nu cred ca as fi vrut sa ma asociez cu acest film”.

„Eu nu cred ca Barbie trebuie sa fie intr-un singur fel si ca toate femeile ar trebui sa arate si sa se comporte asa”, a mai spus Margot, care si-a dorit mai multa diversitate in film. Acesta este motivul pentru care vor exista mai multe actrite care vor fi „Barbie”, inclusiv Shay Mitchell sau Dua Lipa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BARBIE (@barbiethemovie)

Filmul se mandreste cu o distributie epica, din care fac parte actori consacrati de la Hollywood, dar si alti artisti sau vedete in devenire. Alaturi de Margot, fanii vor vedea si alte femei superbe, precum Emma Mackey, Kate McKinnon, America Ferrera, Issa Rae, Hari Nef, Sharon Rooney, Nicola Coughlan si Dua Lipa. De partea cealalta, Ryan Gosling va aparea impreuna cu Simu Liu, Ncuti Gatwa, John Cena.

Esti entuziasmata? Filmul va avea premiera in Romania pe data de 21 iulie.

Foto: Warner Bros.