Kate Middleton schimba in mod constant monarhia, ca sa-i protejeze pe George, Charlotte si Louis

1
De Teodora Tirca
11 iul. 2023

Printesa Kate vrea sa controleze monarhia astfel incat copiii ei sa nu aiba de suferit de pe urma regulilor impuse.

Printesa de Wales, Kate Middleton, a vorbit adesea despre modul in care isi creste cei trei copii, Printul George, 9 ani, Printesa Charlotte, 8 si Printul Louis, 5 ani.

Nu numai ca a incalcat regulile regale ce tin de traditiile parentale din cadrul monarhiei, dar a discutat si despre modul in care isi disciplineaza cu blandete micutii, iar expertii considera ca abordarea ei „ingaduitoare” este considerata „moderna” in cadrul familiei regale.

In trecut, s-a raportat ca William si Kate au facut o prioritate din a le oferi lui George, Charlotte si Louis intimitatea si libertatea de care au nevoie si isi doresc ca tinerii membri ai familiei regale sa se bucure de o copilarie cat mai „normala” posibil.

7 lucruri pe care le primesti de la Univers atunci cand ai incredere in tine

Recent, autorul Tom Quinn a sustinut ca Printesa Kate nu numai ca doreste ca cei trei micuti ai sai sa aiba aceleasi libertati ca prietenii si colegii lor de la scoala, dar ca este de asemenea constienta de impactul pe care viata regala l-ar putea avea asupra lor – si se angajeaza sa se asigure ca nu ii „traumatizeaza” in niciun fel.

Autorul a spus: „Kate stie cum sa accepte modul in care functioneaza sistemul, dar in acelasi timp il modifica subversiv. Ea a insistat ca William sa fie implicat in programul de culcare al copiilor, sa le citeasca si sa le faca baie. De asemenea, se ocupa amandoi de sarcinile legate de scoala”.

„Nu ii place atentia presei asupra copiilor, dar, pentru ca ea nu s-a confruntat cu asta in copilarie, are o atitudine mai putin emotionala”, a mai spus Quinn.

Intr-un interviu pentru Daily Beast, Quinn a adaugat ca Printesa Kate si-a stabilit limite cu presa si fotografii cand vine vorba de copiii ei: „Ea crede ca poate controla acest lucru in asa fel incat copiii sa nu fie afectati. Si, ca sa fiu sincer, functioneaza – paparazzii nu mai stau pe langa portile scolii. Asadar, copiii au o oarecare libertate”.

Foto: Getty Images.