Eva Mendes spune ca a avut o „intelegere nonverbala” cu Ryan Gosling ca ea sa renunte la actorie dupa ce devin parinti

1
De Georgiana Dorobantu
28 mart. 2024

Eva Mendes si Ryan Gosling au avut o intelegere ca ea sa renunte la cariera de actrita pentru a sta acasa cu copiii.

„A fost aproape ca o intelegere nonverbala de genul ‘Ok, el va merge la munca si eu merg la munca, doar ca voi lucra aici'”, a declarat Mendes in emisiunea „Today”, despre faptul ca este o mama care sta acasa si isi creste cele doua fiice, Esmeralda, de 9 ani, si Amada, de 7 ani.

Actrita din „Hitch”, in varsta de 50 de ani, a spus ca este „de inteles” sa isi puna pe plan secund ambitiile de la Hollywood pentru a putea petrece mai mult timp cu copiii ei.

Dupa 11 ani de relatie, Eva Mendes a confirmat „accidental” zvonul ca s-a casatorit in secret cu Ryan Gosling

„Sunt atat de norocoasa”, a spus ea despre faptul ca poate petrece timp cu copiii.

Eva Mendes a explicat ca are in continuare o cariera, dar ca nu mai este in actorie, dupa ce a devenit mama.

„Am lucrat in continuare, doar ca nu am mai jucat in filme pentru ca acest lucru presupune deplasari, necesita sa pleci”, a adaugat ea.

Mendes a spus ca „in mare parte a renuntat la actorie” dupa ce ea si partenerul lor au jucat impreuna in anul 2012 in filmul “The Place Beyond the Pines”.

„Nu am mai experimentat asa ceva – felul in care lucreaza, dedicarea sa pentru meserie, modul in care vrea sa faca totul cat mai bine, iar asta ii face si pe colegii sai cat mai buni”, a spus Eva despre partenerul sau, Ryan Gosling.

„Dar din pacate – sau din fericire – exista un singur Ryan!”, a adugat actrita.

5 reguli pe care Eva Mendes si Ryan Gosling le respecta pentru a avea o relatie puternica

Vedeta a vorbit si despre recitalul sustinut de Ryan la Premiile Oscar in aceasta luna, cand a cantat piesa „I’m Just Ken”, din filmul sau recent, „Barbie”.

„A fost acolo si si-a facut treaba. Se intampla sa fie foarte bun la ceea ce face. A facut-o si a venit acasa”, a spus Mendes.

Ea a facut apoi referire la postarea amuzanta de pe Instagram pe care a publicat-o in acea seara, in care i-a spus lui Gosling sa „vina acasa” si „sa culce copiii”.

„Pentru ca despre asta e vorba. Te duci, iti faci treaba cat mai bine cu putinta si apoi vii acasa”, a continuat ea.

Eva Mendes s-a aflat in culise inainte de inceperea celei de-a 96-a gale a Premiilor Oscar pentru a-l sustine pe Ryan, care a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor in rol secundar pentru prestatia din „Barbie”.

Actorul in varsta de 43 de ani a dezvaluit ca fiicele sale au avut un cuvant important de spus in alegerea sa de a lucra alaturi de regizoarea Greta Gerwig si actrita Margot Robie pentru filmul „Barbie”.

Motivul amuzant pentru care Ryan Gosling nu isi va lasa fiicele sa vada filmul „Barbie”

„Interesul fetelor mele pentru Barbie si dezinteresul pentru Ken m-au facut initial sa intru in acest proiect”, a declarat el. „A fost minunat ca ele sa fie acolo alaturi de mine la final”, a continuat actorul.

Eva Mendes si Ryan Gosling sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt deosebit de discreti in ceea ce priveste viata lor personala si relatia lor. Ei formeaza un cuplu de peste zece, dar nu au confirmat sau infirmat daca sunt sau nu casatoriti, in ciuda numeroaselor speculatii pe aceasta tema.

Foto: depositphotos.com