Margot Robbie devine Barbie. Cine il va interpreta pe Ken?

margot robbie barbie
1
De Maria Constantin
27 oct. 2021

Actrita australiana va juca rolul papusii Barbie intr-un film care va fi lansat in 2023.

Margot Robbie devine sinonima cu Barbie. Actrita in varsta de 31 de ani va juca rolul popularei papusi intr-un film. Lungmetrajul va fi produs de compania vedetei, LuckyChap Entertainment, de sotul acesteia, Tom Ackerley, si de producatorul Josey McNamara.

Noul proiect va fi primul film realizat sub franciza Barbie si reprezinta, totodata, cel dintai contract cinematografic al Mattel Films, divizia de film a companiei care produce celebra papusa. Alte detalii nu au fost inca anuntate, insa Harper’s Bazaar a publicat cateva informatii interesante despre noul film.

Margot Robbie abia asteapta sa devina Barbie

Intr-o conferinta de presa, actrita a spus ca papusa Barbie a ajutat-o in copilarie prin modul in care promova increderea, curiozitatea si comunicarea in randurile copiilor, „dandu-le puterea de a se imagina in roluri aspirationale, de la printesa la presedinte”.

„Sunt foarte onorata sa preiau acest rol si sa produc un film despre care cred ca va avea un imens impact pozitiv asupra copiilor si publicului din intreaga lume”, a declarat Robbie intr-un comunicat de presa.

Actrita este recunoscuta pentru transformarile sale de impact din rolurile anteriore, precum Harley Quinn in „Suicide Squad”, Tonya Harding in „I, Tonya” si regina Elisabeta I in „Mary Queen of Scots”.

Chiar daca fanii o pot considera deja versiunea vie a papusii Barbie, ea a evitat pana acum rolurile care se bazau pe frumusetea sa. „Cand incercam sa ma remarc ca actrita, rolurile creative pentru femei erau limitate”, a povestit vedeta intr-un articol publicat in editia din decembrie-ianuarie 2019 a revistei Harper’s Bazaar. „N-am vrut sa iau un rol in care eram sotie sau iubita si sa fiu doar un catalizator pentru povestea unui personaj masculin. Nu ma inspira”, a explicat ea.

Zvonurile despre „Barbie” se adeveresc

Speculatiile despre Robbie in rolul lui Barbie au inceput sa circule in 2015, dupa dezvaluirea unui e-mail intern din cadrul companiei Sony in care se mentiona ca ea ar fi actrita potrivita pentru a intruchipa celebra papusa. Dupa cativa ani, in octombrie 2018, The Hollywood Reporter a dezvaluit ca Margot Robbie se afla in negocieri pentru a juca intr-un film produs in colaborare cu Warner Bros.

Robbie nu a fost singura vedeta asociata cu acest film. Conform The Hollywood Reporter, Amy Schumer a primit rolul in 2016, insa l-a refuzat dupa cateva luni din cauza unor neintelegeri. Un an mai tarziu, Anne Hathaway a figurat si ea pe lista posibilelor variante pentru rolul principal, potrivit Vanity Fair.

Fondul de ten pe care celebritatile ca Margot Robbie si Elle Macpherson il folosesc in secret

Greta Gerwig preia regia

Gerwig a fost asociata cu Barbie in 2019, cand a confirmat ca scrie scenariul impreuna cu Noah Baumbach. Insa acum ea va prelua si rolul de regizoare, sustin surse citate de Variety. Robbie a confirmat intr-un interviu aceasta informatie.

Filmul va fi lansat in 2023

Fanii vor avea de asteptat cativa ani pentru a vedea filmul. Potrivit Variety, Gerwig si Baumbach vor trebui sa termine mai intai ultimul lor proiect, „White Noise”, iar productia pentru „Barbie” va incepe in 2022, in studiourile londoneze Leavesden, detinute de Warner Bros. Filmul va fi lansat in cinematografe in 2023.

Ryan Gosling, in rolul lui Ken

Intr-un film despre papusa Barbie nu poate lipsi perechea ei, Ken. Deadline a anuntat ca Ryan Gosling este in faza finala a negocierilor pentru a prelua acest rol. Se pare ca starul a fost singura optiune de la bun inceput si s-a declarat deschis pentru a lucra la acest proiect.

Foto: PR