10 cele mai bune filme cu Ryan Gosling

1
De Cristina Tudor
29 oct. 2020

In top cele mai bune 10 filme cu Ryan Gosling, conform Rotten Tomatoes nu a fost cuprins si Crazy Stupid Love, filmul in care, recunosc, l-am remarcat cu adevarat.

Vazusem pana atunci destul de multe filme cu el, printre care The Notebook, unul dintre cele mai bune filme de dragoste, dupa parerea mea, insa, abia in Crazy Stupid Love, cand Emma Stone ii spune ca parca ar fi „photoshopat” atunci cand se dezbraca, nu am realizat cat de bine arata. Insa talentul i-l remarcasem cu multa vreme inainte, iar acum mi se pare candidatul perfect pentru viitorul Brad Pitt.

Dar sa trecem peste aceste comentarii adolescentine si sa vedem care sunt, conform specialistilor, cele mai bune filme cu Ryan Gosling. Nu de alta, dar ne mai vin idei pentru serile de weekend.

#10. The Believer

Slab inspirat de povestea adevarata a lui Dan Burros, The Believer se bucura de Ryan Gosling in rolul unui evreu ce devine neo-nazist. Adevaratul Burros si-a luat viata dupa ce un reporter de la New York Times a dezvaluit ca este evreu, iar filmul este la fel de sumbru precum sugereaza si povestea initiala.

Acesta este unul dintre primele roluri principale ale lui Ryan Gosling, insa performanta sa din acest film i-a facut pe critici sa-l recomande cu caldura.

Subiectul filmului este, in mod evident, destul de ciudat si controversat, dar este pus in evidenta de gratia regizorului Henry Bean.

#9. The Ides of March

George Clooney a regizat aceasta drama politica, intocmai ca o o tragedie greaca a timpurilor moderne. Clooney joaca si el rolul guvernatorului care decide sa candideze la presedintie din partea partidului democrat, alaturi de Ryan Gosling, in rolul managerului sau de campanie, un junior simpatic, dar pus pe treaba.

Mesajul politic al filmului nu este deosebit de vizibil, poate si pentru ca cei doi actori fac niste roluri impecabile. The Ides of March nu a fost chiar o bomba de box office, insa sunt zvonuri care spun ca nu a avut succesul comercial meritat din cauza campaniei slabe de marketing. Insa a fost selectat de National Board Review drept unul dintre cele mai bune filme ale anului.

#8. Blade Runner 2049

Denis Villeneuve a renuntat la ceea ce facea atunci cand a fost insarcinat sa dirijeze o continuare a lui Ridley Scott lui Blade Runner. Filmul lui Scott din 1982 este considerat unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata, iar dupa 35 de ani de anticipare, parea ca nu este posibil ca Blade Runner 2049 sa indeplineasca asteptarile publicului. Dar nu a fost asa.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.