Brad Pitt si Emily Ratajkowski, cel mai nou cuplu de vedete? Actorul si modelul „se intalnesc in secret”

1
De Georgiana Dorobantu
28 sept. 2022

Brad Pitt si Emily Ratajkowski au iesit impreuna de cateva ori, au dezvaluit unele surse pentru publicatia Page Six, dar cei doi inca nu formeaza un cuplu, sustin aceleasi surse.

La inceputul lunii septembrie au aparut speculatii ca actorul american in varsta de 58 de ani si modelul in varsta de 31 de ani „se intalnesc in secret”. Emily s-a despartit recent de sotul sau, Sebastian Bear-McClard, si a depus actele de divort.

O sursa de la Hollywood a dezvaluit pentru Page Six ca cele doua staruri petrec timp impreuna, dar nu se poate spune ca formeaza un cuplu. „Oamenii au facut speculatii despre asta de ceva timp. Brad nu are o relatie cu nimeni. Ei doi [Pitt si Ratajkowski] au fost vazuti impreuna de cateva ori”, a declarat acesta.

Fiii lui Pierce Brosnan nu stiau ca tatal lor este celebru: „Credeam doar ca are multi prieteni”

Sursa a mai spus ca Brad Pitt „a mai fost vazut si cu alte persoane” in ultimele luni si ca in prezent nu are nicio relatie.

Cu toate acestea, persoana din anturajul vedetelor a adaugat un mesaj misterios, spunand „Ramaneti pe frecventa”, facand aluzie la faptul ca ar putea urma si alte dezvaluiri legate de o posibila relatie intre cele doua vedete.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Nu este clar cand au avut loc intalnirile dintre celebrul actor si modelul in varsta de 31 de ani, care este mama unui baietel.

„A invitat-o in oras si ea a acceptat”

O alta sursa a declarat pentru OK! Magazine la sfarsitul lunii august ca Pitt o place pe Ratajkowski. „A invitat-o in oras si ea a acceptat. Ea a crezut mereu ca Brad este dragut si din punctul ei de vedere, ce ar avea de pierdut?”, a dezvaluit sursa.

3 generatii intr-o singura imagine: Reese Witherspoon a postat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de mama si fiica sa

Brad Pitt se afla in continuare in procesul de divort care pare sa sfarsit cu Angelina Jolie, in timp ce Ratajkowski divorteaza de Bear-McClard, in varsta de 41 de ani, dupa ce acesta ar fi inselat-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Intr-un video recent postat pe TikTok, Emily a spus despre ea ca este „o persoana care a devenit recent single si se gandeste la intalniri si astfel de lucruri.”

Ce este „cercul zeitelor”, ritualul pe care Jennifer Aniston si cele mai bune prietene ale ei il respecta de 30 de ani

Dupa despartirea de Angelina Jolie, Brad Pitt nu a avut nicio relatie oficiala, insa au aparut zvonuri de-a lungul timpului ca ar fi avut relatii cu cantareata Lykke Li, precum si cu actritele Alia Shawkat, Andra Day si modelul Nicole Poturalski.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Emily Ratajkowski