Ce este „cercul zeitelor”, ritualul pe care Jennifer Aniston si cele mai bune prietene ale ei il respecta de 30 de ani

1
De Maria Constantin
10 sept. 2022

Vedeta a spus ca ea si prietenele sale repeta acest obicei la fiecare eveniment major din viata lor.

Daca exista o vedeta care poate dovedi ca varsta e doar un numar, aceasta este Jennifer Aniston. Cu tenul fara riduri si corpul perfect lucrat, e greu de crezut ca ea a implinit recent 50 de ani, noteaza Shape.

Pentru a sarbatori marele eveniment, ea si-a invitat cele mai bune prietene intr-o calatorie „ca fetele” in Mexic. Din pacate, zborul nu a decurs conform asteptarilor, iar avionul a facut o aterizare de urgenta dupa ce a pierdut un cauciuc. Intr-un interviu publicat de The New York Times, actrita a dezvaluit ca in ciuda haosului, ea si prietenele sale tot au reusit sa ia parte la „cercul zeitelor”, ritualul pe care ele il urmeaza de 30 de ani.

Ce este „cercul zeitelor”?

Unii il descriu ca pe un mod de pastrare a legaturii cu energia feminina, cu cei apropiati, si de promovare a dezvoltarii spirituale.

Versiunea pe care o practica Jennifer Aniston pare sa se concentreze indeosebi pe stabilirea intentiilor. Ritualul consta in asezarea cu picioarele incrucisate pe perne, alaturi de cele mai bune prietene, si trecerea prin preajma unui baston din lemn de fag, impodobit cu pene si cristale.

Ritualul are loc cand vedeta sau una dintre prietenele ei trec printr-un eveniment major in viata. Aniston l-a tinut la toate momentele-cheie din viata ei, de la nuntile cu Brad Pitt si Justin Theroux, pana la momentul in care a trebuit sa-si eutanasieze cainele pe care il iubea, Dolly.

Ultima editie a reuniunii spirituale s-a tinut pentru ca Jennifer Aniston a dorit sa-si accepte varsta si punctul indepartat in care ea si prietenele sale au ajuns. „E asa de ciudat. Exista atat de multa dezamagire in jurul acestui numar”, a spus vedeta pentru ziarul citat despre cum se simte la 50 de ani.

Rutina de dimineata a lui Jennifer Aniston: ce face ca sa arate de milioane la 53 de ani

Dupa ultimul ritual, Jennifer Aniston a spus ca se simte excelent in viata personala si in cariera sa. „Intru in ceea ce simt ca este una dintre cele mai creative si satisfacatoare perioade din viata mea”, a spus ea pentru The New York Times. „Fac asta de 30 de ani si simt ca sunt pe cale sa infloresc cu adevarat”, a adaugat vedeta.

Ce spun expertii

Ritualul de stabilire a intentiilor este o practica de mare ajutor pentru atingerea obiectivelor emotionale si fizice. „Multe persoane fac asta tot timpul, probabil, in mintea lor, dar daca stai jos si scrii asta, te ajuta mai mult sa o urmezi. Stabilirea intentiilor poate ajuta oamenii sa fie mai prezenti in viata lor de zi cu zi”, a explicat Andrea Gottlieb, psiholog la Sheppard Pratt Health System, pentru Shape.

Jennifer Aniston a suferit de insomnie. Iata remediile care au ajutat-o!

In timp ce unele persoane isi noteaza zilnic ce doresc sa faca, expertii subliniaza ca este important ca aceste dorinte sa fie impartasite altora, asa cum procedeaza Aniston cu prietenele ei. „Anuntandu-i pe ceilalti ce anume doresti sa implinesti, iti poti gasi un partener din cercul tau apropiat care sa te motiveze sau sa te sustina – roluri extrem de importante pentru sustinere de care vei avea nevoie in calatoria ta spre succes”, a spus Michael Genovese, psihiatru la Acadia Healthcare.

Foto: Shutterstock