Jennifer Aniston a vorbit despre cat s-a chinuit sa devina mama: „Am incercat fertilizarea in vitro, am baut ceaiuri chinezesti, orice…”

1
De Georgiana Dorobantu
10 nov. 2022

Jennifer Aniston a vorbit intr-un interviu pentru Allure despre lupta ei cu infertilitatea si incercarile esuate de a avea un copil.

„As putea spune ca spre finalul varstei de 30 de ani si inceputul varstei de 40 de ani am trecut prin lucruri foarte dificile si daca nu as fi trecut prin asta, nu as fi devenit niciodata cine trebuia sa fiu”, a declarat actrita pentru Allure.

„De aceea sunt recunoscatoare pentru toate acele lucruri dificile. Altfel, as fi ramas in continuare acea persoana care se temea mereu, care era agitata si nesigura de ea insasi. Iar acum, pur si simplu nu-mi pasa”, a mai spus Jennifer.

„A fost un drum dificil pentru mine, acela de a incerca sa am un copil”

Ea a dezvaluit ceea ce a fost ani la rand, adesea in mod insensibil, subiect de speculatii. „Incercam sa raman insarcinata. A fost un drum dificil pentru mine, acela de a incerca sa am un copil”, a marturisit actrita in varsta de 53 de ani.

Jennifer Aniston spune ca a incercat toate metodele care ar fi putut sa o ajute sa ramana insarcinata, dar fara succes. „Am incercat FIV [fertilizare in vitro], ceaiuri chinezesti, orice. Am incercat toate variantele. As fi dat orice ca cineva sa-mi fi spus ‘Congeleaza-ti ovulule. Fa-ti o favoare.’ Pur si simplu nu te gandesti. Astfel ca am ajuns in acest punct azi. Am pierdut sansa”, a mai spus actrita.

Momentul in care Brad Pitt si-a dat seama ca despartirea de Jennifer Aniston a fost „cea mai mare greseala” din viata lui

In ciuda tuturor dificultatilor prin care a trecut, ea spune ca nu are niciun regret. „De fapt, simt un pic de usurare ca nu mai exista acel ‘Oare voi putea? Poate. Poate. Poate'”, a explicat ea. „Nu mai trebuie sa ma gandesc la asta”, a adaugat ea.

Jennifer Aniston: „Doamne fereste ca o femeie sa aiba succes si sa nu aiba un copil”

Pe langa durerea faptului ca nu a reusit sa aiba un copil, Jennifer a fost nevoita sa faca fata si discursului public legat de viata sa personala. Exista „povestea ca eram doar egoista”, a spus ea in interviul pentru Allure. „Imi pasa de cariera mea. Si Doamne fereste ca o femeie sa aiba succes si sa nu aiba un copil. Si motivul pentru care sotul meu m-a parasit, motivul pentru care ne-am despartit si s-a incheiat casnicia noastra a fost acela ca nu am vrut sa-i daruiesc un copil. Toate acestea au fost numai minciuni. Nu am nimic de ascuns in acest punct”, a dezvaluit Aniston.

7 obiceiuri sanatoase care o ajuta pe Jennifer Aniston sa arate cu 20 de ani mai tanara

Frustrarea sa a ajuns la un punct culminant in anul 2016, atunci cand a scris un articol de opinie pentru The Huffington Post in care a condamnat tratamentul la care media o supune pe ea si alte femeile, in ochii publicului. „Sa se consemneze ca nu sunt insarcinata”, a scris ea la acea vreme. „Dar sunt satula. Sunt satula de aceasta examinare minutioasa care parca a devenit un sport, de body shaming-ul care apare la ordinea zilei deghizat sub forma ‘jurnalismului’, a ‘Primului Amendament’ si al ‘stirilor despre celebritati'”.

„Am devenit atat de frustrata”, a spus Aniston in interviul recent. „Mi-am spus ‘Trebuie sa sriu asta pentru ca ma innebuneste si nu sunt un super om astfel incat sa nu le permit sa ma afecteze si ma raneasca'”, a declarat actrita.

Jennifer Aniston a dezvaluit ca uraste retelele de socializare

In perioada in care a scris acel articol, Jennifer nu era prezenta pe social media. De atunci, insa, si-a facut cont pe Instagram, dar spune ca nu este un fan al acestui mediu de comunicare. „Urasc social media”, a spus ea, recunoscand ca singurul motiv pentru care si-a creat contul a fost acela de a lansa propria linie de produse pentru ingrijirea parului, numita LolaVie.

8 secrete de slabit de la Jennifer Aniston: Ce face ca sa arate impecabil la 53 de ani

„Sunt foarte fericita ca am crescut, am trecut prin adolescenta, prin varsta de 20 si ceva de ani fara social media. Uite ce e, Internetul, o intentie grozava, nu? Conecteaza oamenii din punct de vedere social. Dar se reduce la felul in care tinerele fete se simt fata de ele insele, la comparatie si disperare”, a explicat vedeta.

In prezent, ea spune ca este concentrata pe misiunea de a se simti bine exact in punctul in care se afla. „Ma simt cel mai bine cu ceea ce sunt azi, mai bine decat atunci cand aveam 20 si ceva sau 30 si ceva de ani sau 40 de ani”, a mai adaugat actrita. Iar despre sine in viitor, ea a adaugat: „Vei avea 65 de ani intr-o zi si te vei gandi ‘Aratam fenomenal la 53 de ani.'”

Foto: Shutterstock