Emily Ratajkowski si Harry Styles, sarut pasional in Tokyo. Cantaretul a marturisit in urma cu 7 ani ca este atras de modelul american

1
De Georgiana Dorobantu
28 mart. 2023

Emily Ratajkowski si Harry Styles au declansat un val de reactii pe retelele de socializare dupa ce au fost surprinsi sarutandu-se pasional pe strazile din Tokyo.

Fostul membru al trupei One Direction, in varsta de 29 de ani, parea sa nu-si poata lua mainile de pe modelul american in varsta de 31 de ani.

Cantaretul a trecut destul de repede peste despartirea de actrita Olivia Wilde. Este valabil si in cazul lui Emily, care a avut o relatie de scurta durata cu comedianul Pete Davidson, la scurt timp dupa ce a divortat de producatorul de film Sebastian Bear-McClard.

Cei doi au fost surprinsi pe strazile din capitala Japoniei in timp ce se sarutau, fara sa le pese ca ar putea fi filmati sau fotografiati.

Harry se afla in prezent in Japonia unde sustine o serie de concerte din cadrul turneului sau mondial Love On Tour.

Luna trecuta s-a speculat ca Harry a trecut peste despartirea de Olivia, cu care a avut o relatie de doi ani, dar nu se stia cine este femeia misterioasa cu care are o relatie.

Harry Styles e pe drumul vindecarii: „Terapia mi-a salvat viata”

Emily a divortat in luna septembrie a anului trecut de Sebastian Bear-McClard, cu care are un fiu pe nume Sylvester Apollo, in varsta de doi ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Ei s-au despartit in luna iulie, in urma acuzatiilor ca Sebastian a „inselat-o de mai multe ori” pe Ratajkowski.

Harry Styles si Olivia Wilde, in varsta de 39 de ani, s-au despartit in noiembrie anul trecut, dupa ce au descoperit ca „au prioritati diferite”.

Sfatul pretios despre relatii oferit de Harry Styles in timpul unui concert, util in orice situatie

De la aparitia filmuletului in care cele doua staruri se saruta pasional, internautii au descoperit ca Harry avea o pasiune pentru modelul american de mai bine de sapte ani. El a declarat intr-un interviu din anul 2014 ca Emily este vedeta de care este indragostit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @harrystyles

Cu toate acestea, Emily nu a fost impresionata la acea vreme de declaratia lui Harry.

In anul 2016, ea a respins ideea de a forma un cuplu cu fostul membru al trupei One Direction, in cadrul unui video pentru Vanity Fair, in care raspundea la intrebarile adesate de fani pe Twitter.

„Ar putea Harry si Emily Ratajkowski sa formeze un cuplu?”, a intrebat unul dintre fani. Dar vedeta a respins rapid aceasta posibilitate.

„Nu stiu. Nu cred in ideea ca fanii sa cupleze oameni. Nu stiu daca este cea mai buna modalitate de a incepe o relatie”, a spus Emily la acea vreme.

Harry a vorbit despre atractia lui pentru Emily intr-un interviu in care a fost intrebat daca exista o vedeta de care este indragostit. El a raspuns „Emily Ratajkowski”, dar i-a pronuntat numele gresit actritei si modelului american.

Fanii amuzati au spus ca Harry a „manifestat” relatia cu Emily cu ani in urma. „Harry a manifestat relatia cu Emily Ratajkowski inca din 2014 si a reusit”, a scris unul dintre useri.

Motivul trist pentru care Emily Ratajkowski s-a simtit „usurata” cand a aflat ca va avea un baiat, si nu o fata

„Bravo lui. Visele chiar devin realitate”, a raspuns o alta persoana.

Desi filmarea in care cei doi se saruta pasional a fost o surpriza pentru cei mai multi oameni, se pare ca vedeta americana si cantaretul britanic formau deja un cuplu de cateva saptamani.

„Harry si Emily se simt bine impreuna si incearca sa se cunoasca mai bine unul pe celalalt de ceva vreme”, a declarat o sursa pentru The Sun.

„Faptul ca au fost filmati in timp ce se sarutau in Tokyo si ca acea filmare a fost impartasita cu intreaga lume nu este ceva la care se asteptau – dar nu au nimic de ascuns. Ei se cunosc de ceva vreme. Au petrecut timp impreuna anul acesta, departe de ochii publicului, si se bucura unul de compania celuilalt atunci cand pot, in timp ce Harry este in turneu”, a mai spus sursa.

Foto: Instagram/Harry Styles; Instagram/Emrata