Motivul trist pentru care Emily Ratajkowski s-a simtit „usurata” cand a aflat ca va avea un baiat, si nu o fata

1
De Denisa Toma
16 nov. 2021

Modelul a declarat ca s-a simtit „usurata” cand a descoperit ca va avea un baiat, desi initial si-a dorit o fiica.

Intr-un interviu pentru ELLE, cu autoarea Lisa Taddeo, modelul a vorbit despre perspectiva ei asupra cresterii unei fiice. Ea si sotul sau, Sebastian Bear-McClard, au devenit parintii unui baiat in luna martie a acestui an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Taddeo, care este cunoscuta pentru lucrarea sa despre sexualitatea femeilor, „Three Women”, a spus ca rolul de mama a facut-o sa-si schimbe opinia despre „holbatul barbatilor”, un termen feminist care se refera la modul in care societatea dominata de barbati trateaza femeile ca pe obiecte.

Kirsten Dunst vorbeste sincer despre lupta cu depresia: „Am indurat prea mult“

„Fiica mea are sase ani si uneori observ modul in care barbatii se uita la ea”, a declarat autoarea. „Sunt foarte constienta de asta, pentru ca am avut propriile experiente in trecut. Mereu imi privesc cu atentie fiica, pentru a vedea de unde ar putea sa vina pericolul. Este un lucru inspaimantator, acum ca urmaresc privirile barbatilor asupra propriei mele fiice. Ma bantuie”, a adaugat Taddeo.

„Initial mi-am dorit o fiica, dar cand am descoperit ca am un baiat, m-am simtit usurata”

Emily Ratajkowski a dezvaluit ca a avut aceleasi sentimente atunci cand nu stia sigur ce sex are copilul ei. „Initial mi-am dorit o fiica, dar cand am descoperit ca am un baiat, m-am simtit usurata”, a declarat modelul pentru autoarea americana, referindu-se la faptul ca femeile nu sunt tratate bine in societatea noastra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Momentul in care Jennifer Aniston a inceput sa manance constient si cum i-a schimbat viata

„Imi doresc mai multi copii, deci ar putea fi ceva cu care ma voi confrunta mai tarziu – faptul ca fiica mea ar putea fi sexualizata inainte de pubertate. Am o amintire: Am facut o miscare sexy langa perete in bucataria parintilor. Eram probabil in clasa intai si parintii mei m-au intrebat ‘De unde ai invatat asta?’. Le-am raspuns ‘Am invatat pur si simplu. E ceva ce fac femeile'”, a spus Ratajkowski.

Modelul a vorbit in trecut si despre dificultatea de a defini singura care sunt propriile sale dorinte, si nu prin intermediul influentei masculine.

Bella Hadid a publicat pe Instagram fotografii in care e trista si plange: „Retelele de socializare nu arata adevarul”

„Sunt convinsa ca cele mai multe dintre aventurile mele timpurii in care incercam sa descopar ce inseamna sa fii fata au fost puternic influentate de cultura misogina. La naiba, sunt convinsa ca multe dintre modurile in care continui in prezent sa fiu ‘sexy’ sunt puternic influentate de misoginism. Dar ma simt bine cu mine si este alegerea mea, corect? Nu despre asta este feminismul – posibilitatea de a alege?”, a declarat Emily intr-un eseu pentru Harper’s Bazaar.

Foto: Instagram/@emrata