Kirsten Dunst vorbeste sincer despre lupta cu depresia: „Am indurat prea mult“

1
De Maria Constantin
15 nov. 2021

In ciuda succesului pe care l-a obtinut ca actrita, vedeta spune ca la 20 de ani era coplesita de tristete.

Kirsten Dunst este sincera in privinta sanatatii sale mentale. Intr-un interviu publicat de ziarul The Sunday Times, actrita in varsta de 39 de ani a marturisit ca succesul carierei sale nu poate sterge amintirile din anii tineretii, cand a trecut prin multe momente grele.

„Ma simt ca majoritatea oamenilor pe la 27 de ani, cand totul e aiurea. Orice o fi in mintea ta, nu mai poti sa traiesti asa mental. Cred ca eram foarte furioasa”, a spus ea.

„Cereti ajutor cand aveti nevoie”

In acea perioada, Dunst avea o relatie cu Johnny Borrell, solistul trupei Razorlight, si isi petrecea noptile prin cluburile in care canta grupul. Efortul de a-si masca sentimentele si furia au epuizat-o, iar in cele din urma ea a ajuns intr-o clinica de recuperare psihica din statul american Utah, relateaza People.

„E greu sa vorbesti despre astfel de lucruri atat de personale, dar este important pentru mine sa le impartasesc. Tot ce pot sa spun este ca tratamentul e un lucru minunat si poate ajuta cu adevarat pe cineva sa treaca peste probleme”, a declarat actrita. „Mi-a fost teama sa iau ceva si am indurat prea mult. Va recomand sa cereti ajutor cand aveti nevoie”, a adaugat ea.

De ce trebuie sa ai grija de sanatatea mentala

Concentrarea pe sanatatea sa mentala a fost o experienta care a transformat-o: „Devii o persoana diferita; te dezvolti”, a explicat actrita.

Michelle Obama a suferit de depresie din cauza pandemiei: Mesajul emotionant pe care l-a publicat pe Instagram

Kirsten Dunst si partenerul ei, actorul Jessie Plemons, au doi baieti – Ennis, in varsta de trei ani, si James, in varsta de cinci ani. „Imi amintesc ca m-am simtit eliberata dupa ce am avut primul copil. Ca actrita, esti mai expusa cand ai un copil. Dai totul fiindca nu mai ai nimic de pierdut. Nu mai conteaza. Si sa arati totul despre tine e un lucru curajos si frumos”, a spus ea.

Kirsten Dunst va putea fi vazuta in „The Power of the Dog” („In ghearele cainilor”), in care joaca alaturi de Benedict Cumberbatch. Filmul va fi lansat pe Netflix pe 1 decembrie.

Foto: PR