Kirsten Dunst nu se teme de imbatranire si e impotriva interventiilor estetice: „Mai bine imbatranesc si fac filme bune”

1
De Maria Constantin
25 apr. 2024

La 41 de ani, actrita americana se simte bine in categoria femeilor de varsta medie.

Kirsten Dunst este actrita din 1989, cand si-a facut debutul la Hollywood la varsta de 7 ani. A devenit celebra in 1994, cu rolul de succes din „Interviu cu un vampir”, si de atunci a devenit un nume important in industria filmului.

Dunst are acum 41 de ani. Este casatorita si are doi baieti, de cinci si doi ani, si refuza sa fie considerata batrana intr-un sector care pune accent pe tinerete. Se simte bine ca femeie de varsta medie si, de fapt, se pretuieste asa cum este. Kirsten Dunst prefera autenticitatea in loc sa incerce sa arate mai tanara cu ajutorul operatiilor estetice, scrie Your Tango.

Intr-un interviu publicat de editia britanica a revistei GQ, vedeta a vorbit despre presiunile la care este supusa o femeie mai in varsta in lumea filmului. Ea a spus ca anumite experiente pe care le-a avut ca tanara actrita ii influenteaza deciziile acum, in special in privinta aspectului.

Dunst a povestit ca pe platourile de filmare ale productiei „The Virgin Suicides”, cand avea 16 ani, regizoarea Sofia Coppola i-a insuflat incredere si a ajutat-o sa simta ca detine controlul, desi ea nu se simtea frumoasa la vremea aceea. „Coppola credea ca sunt atat de grozava si frumoasa cand nu eram. Spunea ca ii plac dintii mei”, a spus ea.

Acel mesaj de incredere a ajutat-o pe Dunst de-a lungul carierei sale si inca ii este de ajutor.

Cand Dunst filma pentru „Spider-Man” in 2002, un producator nenumit a dus-o la un stomatolog si a incercat sa o convinga sa-si indrepte dintii. „Ziceam ‘nu, imi plac dintii mei'”, a spus ea. Si asa a ramas, cu zambetul ei unic, imperfect pentru idealul de frumusete de la Hollywood.

Kirsten Dunst, care si-a inceput cariera la 11 ani, spune ca a scapat de „pradatorii” de la Hollywood datorita mamei sale, care era mereu langa ea

Ceea ce nu a realizat ea atunci a fost cat de mult a contat increderea acordata de Coppola. „Sa nu-mi schimb dintii, sa nu-mi maresc buzele sau orice isi dorea cineva”, a spus actrita.

Dunst a explicat ca prefera sa fie autentica pentru ea insasi decat sa schimbe modul in care arata, chiar daca imbatraneste. „Si astazi stiu, n-o sa-mi distrug fata si n-o sa arat ca o ciudata. Mai bine imbatranesc si fac filme bune”, a spus ea.

„Acum pot sa ma bucur ca sunt actrita in aceasta industrie. Dar inainte ma simteam nesigura. Nu simteam ca am locul meu”, a mentionat vedeta.

Kirsten Dunst poate fi vazuta in thrillerul distopic produs de studioul A24 „Civil War”, in rolul unei fotoreportere care navigheaza un conflict brutal intre guvernul american si fortele secesioniste. Din distributie mai fac parte Wagner Moura, Cailee Spaeny, Nick Offerman si Stephen McKinley Henderson.

Filmul a obtinut 10,7 milioane de dolari din 3.838 de sali in ziua lansarii si in avanpremiera, acumuland in weekendul de debut 25,7 de milioane de dolari in box office-ul nord-american, potrivit News.ro.

Cifra de debut reprezinta cea mai mare incasare din ziua de deschidere pentru A24.

Foto: depositphotos.com