Zendaya si Tom Holland au fost sfatuiti sa nu se indragosteasca la filmarile pentru Spiderman

1
De Maria Constantin
26 dec. 2021

Aceeasi recomandare au primit-o si alte cupluri celebre. Dar nimeni nu a ascultat sfatul.

Inainte de Zendaya si Tom Holland au fost Andrew Garfield si Emma Stone. Iar inainte de ei au fost Tobey Maguire si Kirsten Dunst.

Desi starurile din „Spider-Man: No Way Home” au topit multe inimi de cand sunt impreuna, atat pe ecran, cat si in viata reala, acestea nu sunt primele din istoria francizei care s-au cuplat in timp ce lucrau.

Tobey Maguire si Kirsten Dunst si-au inceput relatia in 2001, in timp ce lucrau la primul film si s-au despartit oficial cand au filmat urmarea.

La randul lor, Andrew Garfield si Emma Stone, care i-au interpretat pe Peter Parker si Gwen Stacy in „The Amazing Spider-Man” (2012), au inceput atunci o relatie de patru ani care s-a incheiat in 2015, scrie Harper’s Bazaar.

„Incercati sa nu va indragostiti”

Amy Pascal, producatoarea filmului „Spider-Man: No Way Home”, i-a sfatuit de mai multe ori pe actorii care i-au jucat pe Parker si Stacy sa nu cumva sa se indragosteasca. Dar parca poti opri pe cineva sa faca asta!

Zendaya a vorbit deschis despre sedintele ei de terapie: „Daca iti permiti financiar, trebuie sa mergi”

Acelasi sfat l-au primit si Zendaya si Tom Holland. „I-am luat deoparte pe Tom si Zendaya, cand i-am distribuit prima data, si le-am dat zis – nu faceti asta, deloc. Incercati sa nu. Le-am dat acelasi sfat lui Andrew si Emma. Poate complica lucrurile, stiti? Si toti m-au ignorat”, a dezvaluit producatoarea Amy Pascal pentru The New York Times.

O relatie discreta care inca rezista

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Holland (@tomholland2013)

Primele zvonuri despre Zendaya si Holland au aparut in vara, cand fotografii i-au surprins in timp ce se sarutau in masina, in Los Angeles.

De atunci, cei doi au pastrat discretia asupra relatiei lor, dar nu au evitat sa vorbeasca unul despre celalalt in interviuri si pe retelele de socializare, noteaza Harper’s Bazaar.

„Apreciez ca ii place foarte mult sa fie Spider-Man”, a spus Zendaya despre Holland intr-un interviu pentru InStyle. „E o presiune mare – esti in rolul unui supererou oriunde te duci. Pentru copiii pe langa care treci, esti Spider-Man”, a adaugat vedeta.

Foto: Instagram/@tomholland