Tom Holland a vorbit despre cum a reusit sa scape de dependenta de alcool: „Sincer, cred ca e cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru mine”

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 iul. 2023

Tom Holland a fost invitat la podcastul cunoscutului autor Jay Shetty, On Purpose. Acolo, actorul a facut marturisiri in legatura cu relatia sa cu alcoolul: „Oricine bea o bere in fiecare zi are probabil o mica problema.”

„Am fost cu siguranta dependent de alcool, nu ma feresc deloc sa spun asta”, marturiseste Tom Holland, cunoscut pentru rolul sau din Spider-Man in Universul cinematografic Marvel.

Shetty a vorbit cu Holland despre o gama larga de subiecte, inclusiv despre renuntarea la alcool. Cand l-a intrebat pe Holland despre provocarile pe care le presupune renuntarea la alcool, actorul a explicat fara ocolisuri parcursul sau.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Holland (@tomholland2013)

Tom Holland nu mai consuma alcool

Este interesant; nu m-am trezit intr-o zi si am spus „ma las de baut”, ci doar, ca multi britanici, am avut un decembrie in care am baut foarte mult. Era Craciunul, eram in vacanta, am baut mult”, a spus Holland.

Vazand ca a avut o perioada in care a consumat mult alcool si ca nu se simtea prea bine, actorul a hotarat sa ia o pauza.

„Am decis sa renunt pentru luna ianuarie, am vrut sa fac Dry January, dar nu ma gandeam decat la cat de mult vreau sa beau ceva (…). Ma trezeam gandindu-ma la asta, ma uitam la ceas obsesiv… si asta m-a speriat foarte tare”, a recunoscut Holland.

Atunci, actorul a decis sa isi prelungeasca calatoria de abstinenta, dar inca se confrunta cu provocari.

Trecusera doua luni si inca ma luptam cu adevarat. Simteam ca nu pot fi sociabil, ca nu mai pot merge la pub, ca nu pot iesi la cina. Ma chinuiam foarte, foarte tare si am inceput sa ma ingrijorez cu adevarat ca poate aveam o problema cu alcoolul”, a marturisit Tom Holland.

Zendaya si Tom Holland s-au conectat pe platourile de filmare Spider-Man: Sunt fericiti impreuna

Cum se simte actorul din Spider-Man dupa ce a renuntat la alcool

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Holland (@tomholland2013)

Pentru a-si dovedi ca nu are o problema cu alcoolul, Holland a continuat sa isi extinda si mai mult pactul fara alcool.

Daca putea sa ramana treaz pana la ziua sa de nastere, 1 iunie, avea voie sa isi reia relatia cu alcoolul. Dar odata ce a venit ziua sa de nastere, Holland a capatat o noua perspectiva.

Puteam sa dorm mai bine, puteam sa gestionez mai bine problemele, lucrurile care nu mergeau bine pe platou si care in mod normal m-ar fi scos din minti, puteam sa le iau cu binisorul, aveam o claritate mentala mult mai buna. Ma simteam mai sanatos, mai in forma si mi-am spus: ‘De ce sunt inrobit de aceasta bautura? De ce sunt atat de obsedat de ideea de a bea aceasta bautura?”.

De atunci, Holland nu a mai baut si nu a mai simtit nevoia de alcool.

Sincer, a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata”, a spus el. „Am un an si jumatate fara alcool si nici nu-mi trece prin minte sa beau.”

Shetty l-a intrebat apoi pe Holland daca are vreun sfat pentru ascultatorii care vor sa devina abstinenti. Iata ce a avut de spus:

Am lucrat cu adevarat pentru a-mi schimba mentalitatea. M-am intrebat: „De ce bei?” si, de multe ori, raspunsul meu ar fi fost pentru a ma simti mai confortabil intr-un mediu social”, a spus el.

Solutia sa? „Pur si simplu ma puneam in acele medii si ma fortam sa fiu acolo, ma fortam sa ies si sa merg la un club, la un bar, la o cina.” Holland se poate bucura acum de iesirile cu prietenii sai fara sa ca starea sa de spirit sa depinde de alcool.

10 vedete care nu consuma alcool

Zendaya si Tom Holland au fost sfatuiti sa nu se indragosteasca la filmarile pentru Spiderman

Tom Holland este unul dintre cei mai remarcabili actori de filme de actiune din epoca moderna – este actualul Spider-Man in Universul cinematografic Marvel si a jucat in filme pline de aventuri precum Uncharted si Dolittle. Dar, chiar daca este foarte cunoscut, Holland prefera sa ramana retras si nu-i place sa-si expuna des viata personala pe retelele de socializare.

Foto: depositphotos.com