Zendaya si Tom Holland s-au conectat pe platourile de filmare Spider-Man: Sunt fericiti impreuna

1
De Maria Constantin
14 iul. 2021

La mai putin de doua saptamani dupa ce a fost vazuta sarutandu-se cu Tom Holland, Zendaya a vorbit despre experienta minunata pe care a avut-o cand au filmat impreuna pentru „Spider-Man“.

„Am inceput sa filmam cand aveam 19 ani. E ceva special sa evoluam impreuna si sa fim parte a unei alte mosteniri”, a spus cantareata si actrita americana pentru emisiunea „Daily Pop”, difuzata de E!.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @starsnewsofc

In filmul din 2016, Zendaya a interpretat-o pe Michelle, iubita lui Peter Parker (Spider-Man), pe care l-a jucat Holland. Zendaya si Holland aveau aceeasi varsta cand au fost distribuiti in aceasta productie, scrie Us Weekly.

O experienta dulce-amara

Vedeta a spus ca ea si partenerul sau britanic care intre timp i-a devenit iubit, precum si ceilalti colegi, incercau sa se distreze filmand impreuna, mai ales ca nu erau siguri daca vor mai face echipa dupa lansarea in decembrie a productiei „Spider-Man: No Way Home”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de tom & zendaya (@tomdayadaily)

„A fost multa distractie, dar a fost si un gust amar. Nu stiam daca vom mai face inca un film. Vor fi trei si gata? De obicei faci trei filme si e destul”, a explicat Zendaya.

„Cred ca am folosit la maximum timpul ca sa ne bucuram de moment, sa fim unul cu celalalt, sa ne bucuram de acea experienta”, a adaugat castigatoarea premiului Emmy.

Cum obtine Zendaya piele perfecta fara sa foloseasca fond de ten

Nu este prima data cand Zendaya vorbeste despre Tom Holland, noteaza Us Weekly. Desi nu l-a numit direct pe actorul in varsta de 25 de ani, vedeta a spus ca a crescut alaturi de colegi, printre care se numara si iubitul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de faceXgram (@facexgram)

„Cu totii am muncit din greu si am devenit foarte apropiati. Sunt incantata! Cred ca vom avea un turneu bun de promovare!”, a declarat vineri pentru Entertainment Tonight.

Cand interlocutorul ei, Kevin Frazier, i-a spus ca fanii erau incantati pentru relatia sa cu Holland, Zendaya a inceput sa rada. „Pai, multumesc”, a spus ea.

O pereche perfecta

O sursa a declarat la inceputul lunii pentru Us Weekly ca Zendaya si Holland sunt foarte discreti cand se intalnesc, dar este clar ca relatia lor merge bine: „Chimia lor de pe platourile ‘Spider-Man’ a depasit limitele.”

Cei doi se potrivesc perfect, a adaugat sursa: „Fac pereche buna fiindca amandoi sunt unii dintre cei mai draguti actori pe care ii veti intalni. Zendaya e altruista, grijulie si plina de compasiune si puteti vedea asta si la Tom.”

„Amandoi sunt artisti si sunt creativi – nu doar cand trebuie sa joace, ci si in alte moduri. Si sunt foarte apropiati de familiile lor”, a mai spus sursa citata.

Foto: PR.