Zendaya vorbeste despre ce a insemnat pentru ea sa-si intretina familia de la o varsta frageda: „As vrea sa fi mers la scoala”

1
De Teodora Tirca
11 apr. 2024

„Aproape ca trec prin faza mea de adolescenta suparata acum, pentru ca nu prea am avut timp sa fac asta cand trebuia”, a declarat actrita din „Challengers” pentru Vogue.

Intr-un interviu pentru revista Vogue, Zendaya reflecta asupra modului in care a crescut – si cum acest lucru i-a influentat copilaria, dar si viata de adult.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Zendaya (@zendaya)

„Nu stiu cat de mult am avut de ales”, a declarat actrita in varsta de 27 de ani. „Am sentimente contradictorii legate de copii si faima, despre cum e sa fii in ochii publicului de mic sau cum e sa fii un copil actor”.

„Am vazut o multime de cazuri in care asta ajunge sa afecteze un om”, a continuat ea. „Cred ca abia acum, ca adult, incep sa ma gandesc ca doar asta am facut toata viata mea, pentru ca doar asta am stiut.”

Zendaya, care si-a inceput cariera cu Shake It Up, un show creat de Disney, inainte de a obtine rolul in Spiderman in 2017 – a mai spus ca abia acum e in faza e de adolescenta rebela. “Nu prea am timp de asta inainte.”

„Am simtit ca am fost impinsa intr-o postura de adult de foarte devreme: eu puneam painea pe masa in familia mea, astfel ca rolurile s-au inversat, si din copil am devenit parinte. Intr-adevar, am ajuns sa ma maturizez devreme”, a explicat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Zendaya (@zendaya)

Zendaya a mai spus pentru Vogue ca „am simtit presiunea de a fi aceasta fiinta perfecta si tot ceea ce toata lumea are nevoie sa fiu. Sa ma aflu mereu la inaltimea asteptarilor tuturor”.

„Si imi doresc sa fi mers la scoala”, a adaugat vedeta din Euphoria.

Filmul Challengers prezinta o noua perspectiva pentru Zendaya, deoarece personajul ei, Tashi, e adult si are 30 de ani. „De obicei sunt mereu la liceu in filme”, a spus ea. „Iar eu nu am facut liceul.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Zendaya (@zendaya)

Intrebata despre cum se intelege cu colegii sai de la Hollywood, actrita din Dune a spus ca simte ca face parte dintr-un cerc social, insa ca si-ar dori ca acesta sa fie mai divers. „Nu stiu. Tin multe lucruri pentru mine, ceea ce este vina mea”, a spus ea. „Sunt recunoscatoare pentru colegii mei, dar mi-ar placea sa am in jurul meu mai multi oameni care arata ca mine, mai multa diversitate. Cred ca e un lucru absolut necesar.”

Foto: Instagram/@zendaya