Kirsten Dunst, care si-a inceput cariera la 11 ani, spune ca a scapat de „pradatorii” de la Hollywood datorita mamei sale, care era mereu langa ea

1
De Georgiana Dorobantu
5 apr. 2024

Kirsten Dunst a vorbit despre „latura intunecata” a Hollywood-ului.

Actrita in varsta de 41 de ani si-a facut debutul la varsta de numai 11 ani, atunci cand a fost aleasa sa interpreteze un rol in filmul „Interviu cu un vampir”, alaturi de Brad Pitt si Tom Cruise.

Intr-un interviu recent pentru The Telegraph, Kirsten si-a amintit un incident in care un regizor al carui nume nu l-a dezvaluit, i-a pus o intrebare „total nepotrivita” la varsta de 16 ani, in timp ce se afla singura cu el in birou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Ea a dezvaluit ca i-a spus mamei sale, Inez Rupprecht, despre comentariul „complet neasteptat” al regizorului, iar aceasta a retras-o imediat din proiect.

Kirsten Dunst vorbeste sincer despre lupta cu depresia: „Am indurat prea mult“

„Am putut sa evit acea latura pradatoare a domeniului pentru ca oriunde mergeam, mama mea era la propriu langa mine”, a declarat Kirtsen pentru publicatia citata, potrivit Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst)

„Un regizor m-a chemat la el in birou, singura, si ma intreba despre acest film in care voia sa joc, apoi, complet din senin, mi-a pus o intrebare total nepotrivita”, a spus actrita.

„Stateam acolo stiind ca ceva era in neregula, dar nu aveam nicio idee ce ar trebui sa fac”

„Sincera sa fiu, nici nu stiu daca mai lucreaza, nu este ceva la care imi place sa ma gandesc. Dar ceea ce a spus nu avea nicio legatura cu actoria si nu a spus ceva ce era ‘putin ciudat’. Era total nepotrivit. Si imi amintesc ca stateam acolo stiind ca ceva era in neregula, dar nu aveam nicio idee ce ar trebui sa fac”, a continuat starul american.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Kirsten a spus ca mama ei le-a transmis producatorilor ca ea nu va lucra la acel film, dupa ce a auzit comentariul socant.

Actrita si-a gasit ulterior un mentor in regizoarea Sofia Coppola, care a intrebat-o in timpul casting-ului pentru filmul „The Virgin Suicides” din 1999 daca vreun regizor „s-a dat la ea” in trecut, iar Kirsten a raspuns „Nu le dau acest vibe”.

Motivul trist pentru care actrita Shannen Doherty renunta la toate bunurile sale

Dunst a mai vorbit despre diferenta de venituri dintre ea si Tobey Maguire pentru filmul „Spider-Man”, despre care a spus in trecut ca fost „extrema”.

Ea a declarat ca ar fi cerut un salariu mult mai mare, dar „nu era constienta de acest lucru”, nici de faptul ca era platita „mult, mult mai putin decat Tobey”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Actrita este multumita ca in prezent se vorbeste mai mult despre diferentele de salariu dintre femei si barbati si recunoaste ca nici macar nu s-a gandit sa intrebe asta atunci cand a lucrat la celebra serie de filme realizate in perioada 2002-2007.

Dupa o pauza de trei ani in cariera, care a survenit dupa rolul din filmul premiat cu Oscar „The Power Of The Dog”, Kirtsen revine cu un rol in filmul „Civil War”.

Rebel Wilson a recunoscut ca a folosit Ozempic pentru a slabi. Ea a sustinut in trecut ca dieta si sportul au ajutat-o sa dea jos 30 de kilograme

Ea o interpreteaza pe Lee Smith, o jurnalista „cu mana de fier” care isi risca viata pentru a face reportaje despre un razboi civil american fictiv, in care 19 state au iesit din Uniune.

Actrita a dezvaluit recent ca dupa nominalizarea la Oscar i-au fost oferite numai „roluri de mama trista”, astfel ca a facut o pauza pentru a se dedica familiei.

Kirsten este casatorita cu actorul Jesse Plemons, care a interpretat rolul sotului sau si in filmul „The Power Of The Dog”. Ei au impreuna doi fii, nascuti in 2018 si 2021.

Foto: depositphotos.com