Demi Moore vorbeste despre tendintele ei autodistructive din trecut si despre frustrarea de „a nu fi de ajuns”

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
16 nov. 2018

Pana si femeia teribil de sexy care jucat in Propunere indecenta a intampinat dificultati in a-si cunoaste adevarata valoare.

Conform USA Today, in timpul ceremoniei Friendly House 29th Annual Awards, unde i-a fost acordat premiul „Femeia anului”, Demi Moore a vorbit despre perioada din viata ei in care Hollywood-ul nu era Paradisul pe care si-l imaginase.

Neputinta de a te valora

„La inceputul carierei mele aveam tendinta de a ma autodistruge, si cu toate ca aveam cu adevarat succes, nu simteam ca sunt buna. Nu ma valoram absolut deloc”, a spus actrita in varsta de 55 de ani. „Iar aceasta tendinta a reusit intr-un timp foarte scurt sa ma aduca intr-o perioada de criza majora. La momentul respectiv, nu era foarte clar – poate ca a fost ceva de la Dumnezeu – de ce doi oameni au avut incredere in mine si mi-au facut o oferta – care parea ca un ultimatum. Asta mi-a dat sansa sa imi schimb viata inainte sa distrug totul. Cu siguranta ei au vazut in mine mai mult decat o faceam eu si le sunt recunoscatoare pentru ca fara acea sansa – fara increderea si sprijinul lor neconditionat nu as fi ajuns unde sunt astazi”.

Dependente distructive

Intr-un articol al revistei People din 2012 s-a dezvaluit ca Demi Moore a ajuns in anii ’80  la un centru de reabilitare pentru a scapa de dependenta de droguri si de alcool, la indrumarea lui Joel Schumacher – pentru a putea filma St. Elmo’s Fire.

Laudand activitatea celor de la „Friendly House”, Demi a spus ca „aceasta este o a doua sansa pentru atat de multe femei. Evenimentul acesta este o modalitate de a sprijini persoane in lupta cu dependenta si de a sarbatori faptul ca au puterea de a renunta la diferite substante care ajung la un moment dat sa le distruga viata”.

Testele grele ale vietii

Ea a mai adaugat: „Viata nu este usoara si sunt convinsa ca fiecare persoana din aceasta sala a simtit la un moment dat ca nu este de ajuns, ca nu face atat cat ar trebui. Imi amintesc ca intr-un moment foarte greu pentru mine am apelat la un mentor, spunandu-i cat de ingrijorata sunt ca nu sunt suficient de buna, iar ea mi-a spus ca nu voi fi niciodata suficient de buna, dar imi pot cunoaste valoarea, astfel incat sa nu-mi mai fiu propriul dusman. Azi nu ma mai condamn pentru nimic si va multumesc pentru recunoastere si pentru ca mi-ati oferit sansa sa stiu cat valorez”.

Foto: Getty Images.