Demi Moore vorbeste despre tendintele ei autodistructive din trecut si despre frustrarea de „a nu fi de ajuns”

1
De Cristina Tudor
16 nov. 2018

Pana si femeia teribil de sexy care jucat in Propunere indecenta a intampinat dificultati in a-si cunoaste adevarata valoare.

Conform USA Today, in timpul ceremoniei Friendly House 29th Annual Awards, unde i-a fost acordat premiul „Femeia anului”, Demi Moore a vorbit despre perioada din viata ei in care Hollywood-ul nu era Paradisul pe care si-l imaginase.

Neputinta de a te valora

„La inceputul carierei mele aveam tendinta de a ma autodistruge, si cu toate ca aveam cu adevarat succes, nu simteam ca sunt buna. Nu ma valoram absolut deloc”, a spus actrita in varsta de 55 de ani. „Iar aceasta tendinta a reusit intr-un timp foarte scurt sa ma aduca intr-o perioada de criza majora. La momentul respectiv, nu era foarte clar – poate ca a fost ceva de la Dumnezeu – de ce doi oameni au avut incredere in mine si mi-au facut o oferta – care parea ca un ultimatum. Asta mi-a dat sansa sa imi schimb viata inainte sa distrug totul. Cu siguranta ei au vazut in mine mai mult decat o faceam eu si le sunt recunoscatoare pentru ca fara acea sansa – fara increderea si sprijinul lor neconditionat nu as fi ajuns unde sunt astazi”.

Dependente distructive

Intr-un articol al revistei People din 2012 s-a dezvaluit ca Demi Moore a ajuns in anii ’80  la un centru de reabilitare pentru a scapa de dependenta de droguri si de alcool, la indrumarea lui Joel Schumacher – pentru a putea filma St. Elmo’s Fire.

Laudand activitatea celor de la „Friendly House”, Demi a spus ca „aceasta este o a doua sansa pentru atat de multe femei. Evenimentul acesta este o modalitate de a sprijini persoane in lupta cu dependenta si de a sarbatori faptul ca au puterea de a renunta la diferite substante care ajung la un moment dat sa le distruga viata”.

Testele grele ale vietii

Ea a mai adaugat: „Viata nu este usoara si sunt convinsa ca fiecare persoana din aceasta sala a simtit la un moment dat ca nu este de ajuns, ca nu face atat cat ar trebui. Imi amintesc ca intr-un moment foarte greu pentru mine am apelat la un mentor, spunandu-i cat de ingrijorata sunt ca nu sunt suficient de buna, iar ea mi-a spus ca nu voi fi niciodata suficient de buna, dar imi pot cunoaste valoarea, astfel incat sa nu-mi mai fiu propriul dusman. Azi nu ma mai condamn pentru nimic si va multumesc pentru recunoastere si pentru ca mi-ati oferit sansa sa stiu cat valorez”.

Foto: Getty Images.