Demi Moore si Bruce Willis, o familie fericita si dupa divort: Fiica lor a publicat o imagine adorabila cu cele doua staruri

1
De Georgiana Dorobantu
14 dec. 2022

Sarbatorile se rezuma la a petrece timpul alaturi de cei dragi, iar Demi Moore si Bruce Willis demonstreaza ca pot face asta chiar si la multi ani de la divort.

Tallulah, fiica in varsta de 28 de ani a actorilor, a postat pe Instagram o fotografie in care pare sa se relexeza acasa, in fata bradului, alaturi de cei doi parinti faimosi ai sai.

Demi, in varsta de 60 de ani, si Bruce, de 67 de ani, par mai apropiati ca niciodata in fotografia publicata de fiica lor.

In imagine, cea mai mica dintre cele trei fiice ale actorilor zambeste in timp ce isi tine cainele in brate. Demi sta langa ea, in timp ce Bruce se uita la Pilaf, cainele de talie mica al fiicei sale. „Comunicarea de tip laser dintre Pilaf si tata este uimitoare. Imi iubesc parintii si familia”, a scris Tallulah in postarea de pe reteaua de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de tallulah (@buuski)

Desi Demi Moore si Bruce Willis s-au despartit in anul 2000, ei au ramas foarte apropiati de-a lungul anilor

In prezent, Willis este casatorit cu modelul Emma Heming, in varsta de 44 de ani, si au impreuna doua fiice – Mabel, de zece ani, si Evelyn, de opt ani.

Demi Moore spune ca i-a fost greu sa aiba prietene in timpul casniciei cu Ashton Kutcher: „L-am pus pe el pe primul loc”

Cei care o urmaresc pe Tallulah pe Instagram au fost incantati de postare. „Ador aceasta fotografie! Ai cei mai cool parinti”, a scris un user.

Nu este prima data in ultima perioada cand Demi si Bruce se reunesc. In luna martie, Moore a postat o fotografie cu ocazia zilei de nastere a starului din „Die Hard”. Ei au pozat impreuna, zambind, in timp ce Demi tine un platou cu ciuperci.

„La multi ani, Bruce!”, a scris acrita. „Sunt recunoscatoare pentru familia noastra combinata”, a continuat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Iar luna trecuta, cu ocazia zilei sale de nastere, Demi a primit un mesaj special pe Instagram din partea lui Bruce si a sotiei lui, Emma. „La multi ani, @demimoore. Te iubim”, au scris cei doi in postare.

In urma cu opt luni, familia actorului a dezvaluit printr-o postare pe retelele de socializare ca Bruce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare a creierului care afecteaza capacitatea de a intelege limbajul. Ei au anuntat ca acesta se va retrage din activitate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Sylvester Stallone, prietenul si colegul lui Bruce din filmul „The Expendables”, a dezvaluit luna aceasta pentru The Hollywood Reporter ca „Bruce trece printr-o perioada foarte, foarte dificila. A fost oarecum incapabil sa comunice. Chestia asta ma darama. Este atat de trist.”

O sursa a dezvaluit pentru Page Six in luna mai ca Willis a avut probleme congnitive pe platoul de filmare al celui mai recent film al sau si nu reusea sa-si aminteasca replicile.

Foto: Instagram/Demi Moore; Instagram/ Tallulah Willis