Matthew McConaughey si Woody Harrelson cred ca sunt frati si vor sa faca un test ADN pentru a afla adevarul

1
De Georgiana Dorobantu
21 apr. 2023

Woody Harrelson a confirmat dezvaluirea socanta a lui Matthew McConaughey ca ei doi ar putea fi frati biologici.

Woody ar vrea sa faca un test ADN pentru a afla adevarul, insa bunul sau prieten este reticent.

Intr-o aparitie in emisiunea TV „Late Show With Stephen Colbert”, Harrelson a spus ca posibilitatea ca el si Matthew sa fie frati i-a venit in minte dupa ce a avut o discutie cu mama lui McConaughey, Mary Kathlene McCabe.

„Exista un sambure de adevar in aceasta poveste”

„Pot sa confirm ca exista un sambure de adevar in aceasta poveste pentru ca am discutat cu Ma’ Mac [mama lui Matthew], si ea ne-a spus ceva de genul asta la un moment dat… Adica, e o nebunie”, a declarat actorul in varsta de 61 de ani, citat de Mail Online.

„Eram in Grecia cu totii si nu stiu, am mentionat ceva despre regrete. Si am spus ‘Stiti, este ciudat ca tata nu are regrete’. O stiu pe Ma’ Mac de mult timp, iar a spus ‘L-am cunoscut pe tatal tau’. Iar accentul pe care l-a pus pe ‘cunoscut’ mi s-a parut ingrijorator, dar interesant. ‘L-am cunoscut pe tatal tau'”, a adaugat Harrelson.

Cei mai sexy 10 barbati celebri din lume, conform stiintei

El a dezvaluit ca ce l-a pus cel mai mult pe ganduri a fost pauza pe care mama lui McConaughey a facut-o si despre care a spus ca era plina de subintelesuri.

„Vrem sa facem un test ADN, dar pentru el este o chestiune mai delicata”

„Anul in care s-a nascut el [Matthew], cu noua luni inainte, ea a avut o pauza in relatia cu presupusul lui tata, Jim”, a continuat Woody.

Cand Matthew a facut recent acesta dezvaluire socanta, el a spus ca a fost reticent sa faca un test ADN, dar Harrelson nu este atat de rezervat din acest punct de vedere.

„Vrem sa facem un test ADN, dar pentru el este o chestiune mai delicata. Adica el simte ca isi pierde tatal. Dar eu consider ca nu, castigi un alt tata si un frate”, a declarat Harrelson.

Jennifer Aniston spune ca noua generatie de tineri nu agreeaza serialul „Friends”: „Li se pare jignitor”

Toata discutia despre posibilitatea ca cei doi talentati actori sa fie frati a aparut recent, dupa ce o imagine cu ei doi, in care asemanarea este izbitoare, a devenit virala pe retelele de socializare.

Actorul in varsta de 53 de ani, detinator al unui premiu Oscar, a declarat in trecut ca a avut aceasta suspiciune ca mama sa, Mary, a avut o aventura cu tatal lui Woody, Charles.

Fotografia in care cei doi apar unul langa altul, realizata in anul 2019, demonstreaza ca exista o asemanare vizibila intre ei.

In podcastul Let’s Talk Off Camera, gazduit de actrita Kelly Ripa, Matthew a spus: „In Grecia, in urma cu cativa ani, stateam impreuna si vorbeam despre cat de apropiati suntem noi si familiile noastre. Mama mea era acolo si a spus ‘Woody, l-am cunoscut pe tatal tau.'” Toata lumea a fost constienta de accentul pe care l-a pus pe ‘cunoscut’. A fost un ‘cunoscut’ incarcat. Am incercat apoi sa intelegem ce a insemnat ‘cunoscut’ si am facut niste calcule si am descoperit ca tatal lui Woody a fost in permisie in perioada in care mama si tata treceau prin cel de-al doilea divort al lor”.

„Apoi exista unele posibile chitante si locuri din West Texas unde ei ar fi putut avea o intalnire sau in care s-au ‘cunoscut'”, a adaugat McConaughey.

Charles, tatal lui Woody, a murit in inchisoare in anul 2007. El a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce l-a impuscat mortal pe Judge Wood Jr in San Antonio, Texas, in anul 1979. Woody l-a vizitat cu regularitate la inchisoare pana la decesul acestuia, la varsta de 69 de ani.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Matthew McConaughey