Fiica lui Bruce Willis spune ca ii este dor de tatal ei dupa ce a fost diagnosticat cu dementa

1
De Maria Constantin
29 nov. 2023

Rumer Willis a postat pe Instagram o fotografie din copilaria ei, cu tatal sau tinand-o fericit in brate.

Marturisire emotionanta a fiicei lui Bruce Willis: Rumer Willis, in varsta de 35 de ani, a postat pe Instagram o amintire splendida din copilarie cu ea si tatal sau. Actorul, pe atunci un tata tanar, puternic si fericit, o tinea in brate, zambind. „Mi-e foarte dor de tata azi”, a scris actrita langa imaginea postata.

Sora lui Rumer, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce si al fostei lui sotii, Demi Moore, a distribuit si ea postarea pe Instagram Story, relateaza People.

Cu cateva zile inainte, Tallulah (29 de ani) a postat pe Instagram mai multe fotografii cu tatal ei si a scris ca este mandra sa fie fiica lui.

In prima imagine, actrita sta intr-un fotoliu langa tatal sau, iar ea il imbratiseaza tandru. Urmatoarea fotografie arata permisul de conducere al tinerei pe care este trecut tot numele ei, Tallulah Belle Bruce, iar a treia imagine este un potret al actorului care zambeste in timp ce se afla pe o scena. Ultimul cadru ii arata pe tata si fiica intr-un loc insorit, cu Tallulah purtand un bluzon cu mesajul „Die Hard”, titlul blockbusterului in care Bruce Willis a facut un rol memorabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

„La naiba, pozele astea apar in seara asta. Esti toata inima mea si sunt atat de mandra ca sunt Tallulah Belle Bruce Willis a ta. #babybruce #TBBW”, a scris tanara.

La inceputul lunii noiembrie, Tallulah a vorbit cu sinceritate la „The Drew Barrymore Show” despre viata tatalui ei in urma diagnosticarii cu dementa.

„El e acelasi, ceea ce cred ca am invatat ca este cel mai bun lucru pe care il poti cere. Vad iubire cand sunt cu el, e tatal meu si ma iubeste, ceea ce este foarte special”, a marturisit ea.

Bruce Willis sufera de afazie, o afectiune care afecteaza vorbirea, si e nevoit sa renunte la actorie

Familia lui Bruce Willis a dezvaluit in februarie ca actorul a fost diagnosticat cu dementa. „Bruce a gasit mereu bucurie in viata – si i-a ajutat pe toti cei pe care ii cunoaste sa faca la fel (…). Am fost atat de miscati de dragostea pe care ati impartasit-o pentru dragul nostru sot, tata si prieten in aceasta perioada dificila. Compasiunea, intelegerea si respectul vostru continue ne vor permite sa il ajutam pe Bruce sa traiasca din plin viata cat mai mult posibil”, a transmis atunci familia starului intr-un comunicat.

Intrebata de ce a vorbit familia Willis atat de deschis despre diagnosticul lui Bruce, Tallulah i-a explicat actritei Drew Barrymore: „Pai, cred ca sunt doua explicatii. Pe de o parte, asa suntem noi ca familie, dar, de asemenea, este foartee important pentru noi sa raspandim constientizarea. Daca putem face ceva ca familie ca sa-i ajutam pe altii, sa facem din asta ceva frumos, atunci e ceva foarte special pentru noi”, a spus ea.

Pe langa Rumer si Tallulah, Bruce Willis mai are o fiica, Scout, in varsta de 32 de ani, cu Demi Moore (61 de ani). De asemenea, el mai are doi copii – Mabel (11 ani) si Evelyn (9 ani), cu actuala sotie, Emma Heming Willis.

Foto: Instagram/Rumer Willis