Demi Moore: „M-am pierdut in casniciile mele ca sa le dau satisfactie altora, in loc sa ma gandesc la mine”

1
De Maria Constantin
1 aug. 2020

Cele trei mariaje prin care a trecut actrita americana au ajutat-o sa devina femeia de acum. Demi Moore spune ca a invatat o lectie importanta din aceste experiente.

Tot cautand barbatul perfect din viata ei, Demi Moore a uitat sa mai tina cont si de prioritatile ei. Este ceea ce a invatat din cele trei mariaje: sa se puna pe primul loc in loc sa se concentreze doar pe nevoile altora.

Actrita in varsta de 57 de ani a spus marti, intr-un episod din emisiunea „The Jess Cagle Show”, transmisa de postul de radio SiriusXM, ca a trebuit sa treaca printr-un proces de vindecare dupa ce ani la rand si-a pus dorintele deoparte, relateaza Us Weekly.

Un proces de schimbare

„E un proces in care inveti sa ai grija de tine. Sa accepti ca esti cine esti. Eu m-am schimbat de atatea ori, din nou si din nou, pentru a ma potrivi cu ceea ce doreau altii”, a marturisit Demi.

„Exista ideea ca trebuie sa ne straduim pentru a fi doriti, dar nu se mai aminteste ca avem si noi dorintele noastre. Este recomandat sa ne facem timp pentru a pune pe primul loc iubirea care ne-a adus impreuna si sa-i oferi tot ce poti. Dar nu poti face asta fara acea iubire si acceptare fata de tine insuti”, a mai spus ea.

Ultimul proiect al actritei americane in varsta de 57 de ani are legatura cu marturisirea ei. Demi Moore a asigurat vocea personajului principal din podcastul erotic „Dirty Diana”, productie care are ca subiect dificultatile unei femei care nu stie cum sa-si exprime dorintele. Vedeta a spus ca exista o legatura intre ea si acest personaj, pentru ca aceasta „simte fundamental ca este ruinata”.

Demi Moore a fost casatorita cu Freddy Moore, din 1980 pana in 1985, cu Bruce Willis, din 1987 pana in 2000, si cu Ashton Kutcher, din 2006 pana in 2013. Ea a dezvaluit problemele cu care s-a confruntat in cele trei casnicii in autobiografia sa, „Inside Out”, publicata anul trecut.

Vedeta a scris ca se temea ca Bruce Willis nu va mai fi interesat de mariajul lor dupa nasterea primei fiice, Rumer, acum in varsta de 31 de ani. Fostul cuplu mai are doua fiice, Scout (29 de ani) si Tallulah (26 de ani).

De la Bruce Willis, la Ashton Kutcher

„Bruce nu dorea sa fie genul care sa-si pareasca familia, care le-ar face una ca asta copiilor lui”, a scris Demi. „Cand a plecat sa filmeze ‘Hudson Hawk’, lucrurile au luat-o insa pe aceasta panta. M-am dus sa-l vad o data, si, sincer, am avut senzatia ca o daduse in bara”, a povestit ea.

Demi Moore vorbeste despre traumele violului si dependentei de alcool in noua ei carte biografica

Despre Kutcher (42 de ani), Demi nu a avut cuvinte frumoase. Ea a dat de inteles ca au facut sex in trei in timpul casniciei. Presa a scris in 2011 ca Ashton Kutcher a inselat-o pe Demi, iar ea a dezvaluti ca starul a recunoscut chiar atunci episodul de infidelitate. Moore s-a invinovatit pentru ca a acceptat „o a treia” parte in relatia lor.

Demi i-a spus Dianei Sawyer, in emisiunea de televiziune „Good Morning America” din 1 septembrie 2019, ca s-a simtit pierduta in timpul casniciei cu Ashton Kutcher. „Cred ca daca as putea sa dau timpul inapoi as spune ca m-am orbit singura si m-am pierdut pe mine”, a marturisit ea.

Foto: Instagram/Demi Moore