Dupa 4 ani de tacere, Ashton Kutcher recunoaste ca a fost „extrem de enervat” de cartea de memorii lansata de Demi Moore, fosta lui sotie

1
De Georgiana Dorobantu
2 feb. 2023

Ashton Kutcher a dezvaluit ca a fost „extrem de enervat” atunci cand fosta lui sotie, Demi Moore, a lansat cartea de memorii „Inside Out” in septembrie 2019.

Desi actorul din serialul „That ’70s Show” spune ca nu vrea „sa redeschida subiectul pe acea tema”, el a dezvaluit intr-un interviu recent pentru Esquire cum i-a afectat viata si familia cartea de memorii a fostei partenere.

„Ajunsesem in sfarsit intr-un punct in care presa incepuse sa ne lase in pace pe mine si pe Mila [Kunis, sotia lui] si familia mea”, a declarat Kutcher, care are doi copii cu actrita de origine ucraineana – Wyatt, de opt ani, si Dimitri, de sase ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

„Apoi a doua zi paparazzii erau la scoala copiilor mei”, a continuat actorul, citat de Page Six, adaugand ca nu are resentimente fata de Moore.

Ashton Kutcher, in varsta de 44 de ani, si Moore, de 60 de ani, au fost casatoriti in perioada 2005-2013.

Demi Moore spune ca i-a fost greu sa aiba prietene in timpul casniciei cu Ashton Kutcher: „L-am pus pe el pe primul loc”

In cartea sa, Demi Moore a facut dezvaluiri despre partidele de sex in trei la care a participat alaturi de actor in timpul casniciei lor si l-a acuzat, de asemenea, de faptul ca a influentat-o sa revina la consumul de alcool.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Actorul nu a comentat acuzatiile fostei sotii la acea vreme. In prezent, el a declarat ca nu vrea sa „deschida” nicio drama veche.

Demi Moore era deja mama a trei fete cand l-a cunoscut pe Ashton. Acesta a devenit tatal vitreg al lui Rumer, Scout si Tallulah, ficele lui Demi din casnicia cu Bruce Willis.

Ashton Kutcher spune ca „e norocos sa fie in viata” dupa lupta cu o boala rara autoimuna care i-a afectat vazul, auzul si abilitatea de a merge

„Aveam 26 de ani si eram responsabil pentru un copil de opt ani, unul de zece si unul de 12 ani”, si-a amintit Kutcher, adaugand ca are in continuare o relatie apropiata cu cele trei fiice ale fostei sale sotii.

Desi cei doi actori au incercat sa aiba un copil impreuna inainte de a se desparti, Demi a suferit un avort spontan in luna a sasea de sarcina.

„Iubesc copiii… Ideea de a mai fi avut un copil ar fi fost incredibila”, a spus Kutcher despre pierderea suferita. „Din anumite motive, a trebuit sa traiesc acea experienta”, a adaugat el.

Kutcher si Moore s-au despartit in anul 2011 si au finalizat divortul doi ani mai tarziu. El spune ca a simtit despartirea ca pe „un esec total”.

„Nimic nu te face sa te simti ca un esec precum divortul. Simti ca ai esuat in a avea o casnicie”, a spus starul din „Rach”.

Ashton Kutcher a inceput o relatie cu actrita Mila Kunis in anul 2013. Ei s-au logodit doi ani mai tarziu si s-au casatorit in 2015.

„Ceea ce a accelerat relatia mea cu Mila a fost faptul ca am admirat-o intotdeauna. Talentul ei, aptitudinile ei, darurile ei. Stiam ca ea nu avea nevoie de mine. Si ea stia ca eu nu aveam nevoie de ea. Cunosteam deja unul despre celalalt toate lucrurile ‘murdare'”, a dezvaluit actorul despre sotia lui, care i-a fost colega de platou in cadrul serialului „That ’70s Show”.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Demi Moore