Cea mai mare greseala pe care a facut-o Mila Kunis de cand este mama

1
De Maria Constantin
21 oct. 2021

Actrita a dezvaluit ca i-a dat fetitei sale un sfat care l-a socat pe sotul ei.

Mila Kunis si-a recunoscut cea mai mare greseala pe care a facut-o ca parinte. Ea a povestit ca fiica sa, Wyatt Isabelle, acum in varsta de 6 ani si jumatate, a venit intr-o zi acasa, cand era in clasa pregatitoare, si i-a povestit ca o colega a impins-o. „Era o fetita care nu era foarte cuminte si a bruscat-o. Fiica mea a venit si mi-a spus ‘asa si pe dincolo, m-a impins’. Iar eu i-am zis instinctiv: ‘Si n-ai impins-o si tu?’. Iar fiica mea mi-a raspuns ‘Nu!'”, a povestit actrita in varsta de 38 de ani in show-ul „Ellen Digital’s Mom Confessions”.

Ashton Kutcher a ramas cu gura cascata

Kunis, care mai are un baietel in varsta de patru ani si jumatate, Dimitri Portwood, cu Ashton Kutcher, a dezvaluit ca si-a sfatuit fiica ca data viitoare sa o impinga si ea si apoi sa plece. „O impingi si tu, ii spui, <Nu, multumesc!> si te indepartezi. N-o impingi pe scara, din leagan sau de pe tobogan, ci catre pamant, cand sunteti fata in fata. O impingi si pleci.”

Mila Kunis descrie exact cum si cand s-a indragostit de Ashton Kutcher

Vedeta din „That ’70s Show” a povestit ca sotul ei dadea socat din cap si spunea „Nu!” cand a auzit-o. „As spune ca a fost o greseala de parenting”, a admis Kunis.

Aschia nu sare departe de trunchi

In aceeasi emisiune video, Mila Kunis a spus ca fiica sa ii aminteste foarte mult de ea insasi, relateaza People. „Fiica mea este ca mine. E independenta si bataioasa si teribil de desteapta si este o insusire incredibila pentru un adult, dar e foarte greu sa te lupti cand esti copil”, a dezvaluit ea.

„Are un milion de raspunsuri la o intrebare si nu da gres”, a adaugat actrita.

Foto: Instagram – @milakunism