Propunerea neasteptata pe care Mila Kunis i-a facut-o lui Demi Moore, fosta sotie a lui Ashton

1
De Maria Constantin
26 ian. 2022

Situatie neprevazuta pentru Ashton Kutcher: Fosta si actuala lui sotie apar impreuna intr-o reclama.

Asa cum se spune, timpul le rezolva pe toate. Astazi, Demi Moore pare sa se fi impacat cu trecutul, dovada ca a acceptat propunerea pe care i-a facut-o Mila Kunis de a juca impreuna intr-o reclama a companiei americane de telecomunicatii AT&T.

Ce au in comun Demi Moore si Mila Kunis

Clipul de doua minute le arata pe cele doua actrite la o reuniune de la colegiu, unde se acorda premiul pentru „cea mai admirata colega”. Kunis, in varsta de 38 de ani, este indemnata sa urce pe scena. „O, mai taceti!”, spune Kunis, dandu-si ochii peste cap in timp ce zambeste. „Ce jenant. Fratilor, nu va dati in spectacol!”, continua ea.

Intre timp, Demi Moore (59 de ani) le spune celor din jurul sau ca ea n-are cum sa castige. „N-am cum sa fiu eu… M-am descurcat bine?”.

Cea mai mare greseala pe care a facut-o Mila Kunis de cand este mama

Moore si Kunis urca pe scena si se privesc in ochi pe podium, apoi afla ca niciuna dintre ele nu a castigat, ci Anna Gomez, o colega care are cel mai rapid internet din toata clasa si care vede toate filmele la calitate 8K. Insa ea nu le recunoaste pe Kunis si Moore, care ii inmaneaza florile si trofeul.

„Habar n-aveam ca am fost la acelasi colegiu”, ii spune Moore lui Kunis. „Avem multe in comun”, ii raspunde sotia lui Ashton Kutcher.

Chiar daca reuniunea de scoala a fost doar scenariul unui clip, cele doua actrite chiar au urmat aceeasi scoala, Fairfax, in California, scrie Us Weekly. Demi Moore a terminat liceul la sfarsitul anilor ’70, in timp ce Kunis a absolvit in 2001.

„La prima mea colaborare cu AT&T am descoperit ca Demi a terminat si ea la Fairfax. M-am gandit ca ar adauga un plus de amuzament la aceasta reclama. Am cautat-o si a fost incantata sa se alature”, a povestit sotia lui Ashton Kutcher intr-un intervu publicat de Entertainment Tonight.

Demi Moore, dezvaluiri incendiare despre Ashton Kutcher

Kutcher nu apare in acest material publicitar. Actorul a inceput sa se intalneasca cu Demi Moore in 2003. Ei s-au casatorit in 2005, iar in 2011 s-au despartit. Divortul lor s-a finalizat in 2013.

La scurt timp dupa despartirea lor, Kutcher a inceput o relatie cu Mila Kunis, cu care a fost coleg in serialul „That 70’s Show”. Cei doi au devenit parintii unei fetite, Wyatt, in octombrie 2014, iar in iulie 2015 s-au casatorit in Oak Glen, California. Kunis a nascut si un baietel, Dimitri, in noiembrie 2016.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@aplusk)

Devastata dupa ce Ashton Kutcher a decis sa divorteze, Demi Moore a avut nevoie de mult timp si de tratament la o clinica de recuperare pentru a-si reveni. Ea a povestit despre aceasta despartire in cartea sa biografica „Inside Out”, publicata in 2019, in care a dezvaluit ca a pierdut o sarcina si a avut mai multe incercari nereusite de fertilizare in vitro.

Demi Moore: „M-am pierdut in casniciile mele ca sa le dau satisfactie altora, in loc sa ma gandesc la mine”

Actrita a dat detalii si despre viata lor sexuala, scriind ca a acceptat sa faca sex in trei de dragul lui Kutcher, insa acesta tot a inselat-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de gio (@giofashioninspos)

„Este un capitol din viata lui peste care a trecut. Acum e intr-o alta etapa. Dar stie ca fara acea experienta si relatie n-ar fi unde se afla acum sau cel care este”, a declarat, in septembrie 2019, o sursa din anturajul lui Ashton Kutcher, citata de Us Weekly.

„A trebuit sa treaca peste asta ca sa-si gaseasca locul si este recunoscator”, a mai spus sursa.

Foto: PR.