Demi Moore reactioneaza dupa ce fiica ei a fost criticata pentru aspectul fizic

1
De Maria Constantin
21 mai 2023

Tallulah Willis nu i-a lasat fara replica pe cei care au criticat-o, spre mandria mamei sale.

Fiica actorilor Bruce Willis si Demi Moore a postat, luni, mesajele dure la adresa sa postate pe Intagram, scriind ca nu se mai lasa „distrusa de vorbele unor straini”. Demi a postat un comentariu in care o sprijina pe Tallulah: „Sunt atat de mandra de tine! Oamenii isi reflecta de multe ori propriile frici. Fii tu insati in toate felurile si continua sa emani minunata ta stralucire glorioasa!”, i-a transmis vedeta.

Tallulah a postat mai multe capturi cu mesajele agresive de pe Instagram, in care era numita „grasa”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Tallulah a postat mai multe capturi cu mesajele agresive de pe Instagram, in care era numita „grasa” si „stramba”, relateaza Page Six.

Designerul vestimentar in varsta de 29 de ani a explicat de ce a simtit ca este important sa faca publice comentariile, subliniind ca acest lucru se intampla prea des in mediul online. „Asta i se intampla unei persoane care se vindeca, in procesul de recuperare, care a fost deschisa despre cat de bolnava este si se straduieste zilnic sa-si gaseasca siguranta si locul in interiorul ei”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Demi Moore, in varsta de 60 de ani, nu este singurul membru al familiei care si-a aratat sprijinul in sectiunea de comentarii. „Imi pare tare rau, Tallulah. Ai starnit-o aici pe mama clanului care ar dori sa stie cine e aceasta persoana”, i-a scris mama vitrega, Emma Heming.

Tallulah a vorbit public despre tulburarile alimentare si dismorfia corporala cu care s-a confruntat in trecut

Si sora mai mare a lui Tallulah, Scout Willis, in varsta de 31 de ani, a felicitat-o pe Tallulah pentru „munca grea” pe care a depus-o in fiecare zi pentru a se recupera dupa perioada dificila prin care a trecut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

„Din fericire pentru tine, pentru mine si pentru toti cei care te iubim, aceasta persoana nu este decat o simpla nota de subsol in povestea ta, iar din pacate pentru ei, trebuie sa fie asa pentru totdeauna. Le doresc sa priceapa macar o iota despre gratia, dezvoltarea si iubirea de sine pe care tu le arati in fiecare zi”, i-a transmis Scout.

Demi Moore si Bruce Willis, o familie fericita si dupa divort: Fiica lor a publicat o imagine adorabila cu cele doua staruri

Tallulah a vorbit public despre tulburarile alimentare si dismorfia corporala cu care s-a confruntat in trecut, precum si despre depresie si provocarea de a scapa de dependenta de alcool.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

In august 2020 ea a declarat pentru Page Six ca moda a ajutat-o sa iasa „dintr-un loc foarte jos, prinsa intr-un vartej al fricii, al autodeprecierii si al lipsei de pasiune”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

„Sa faci primul pas prin a spune ca asta a fost ceva ce am cautat inlauntrul meu mi-a dat un pic de spatiu pentru a iesi din acest ciclu si am gasit in sfarsit momentul pentru a continua sa inaintez”, a marturisit ea atunci.

Tallulah este cea mai mica dintre fiicele lui Bruce Willis si Demi Moore. Cei doi actori au divortat 2000, insa au pastrat o relatie de prietenie care continua la fel de frumos si dupa ce starul din „Die Hard” a fost diagnosticat recent cu dementa.

Foto: Instagram/Tallulah Willis