Sharon Stone spune ca este „foarte costisitor sa fii celebru”. Actrita are o avere de 60 de milioane de dolari

1
De Georgiana Dorobantu
15 feb. 2024

Sharon Stone a vorbit intr-un interviu recent despre ce inseamna sa fii multimilionar la Hollywood.

Actrita din „Basic Instinct”, in varsta de 65 de ani, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a dezvaluit intr-un interviu pentru InStyle ca este „foarte costisitor sa fii celebru” si ca toata lumea se asteapta ca ea sa plateasca nota „de fiecare data”.

Ea a declarat ca este atat de faimoasa incat nu mai poate sa zboare cu un avion de linie si este nevoita sa plateasca o intreaga echipa de personal care o ajuta sa arate intotdeauna impecabil si ii asigura securitatea.

„Este foarte costisitor sa fii faimos. Mergi la cina, sunt 15 oameni la masa si cine primeste nota? Platesti nota de 3000 de dolari la cina de fiecare data”, a spus actrita.

Printre cheltuielile sale se numara cele pentru locuinta sa si staff-ul sau care include de la purtatori de cuvant si pana la agenti de securitate sau make-up artisti.

5 obiceiuri alimentare pe care Sharon Stone le adopta pentru a-si mentine silueta si starea de bine

„Cel putin acum oamenii inteleg ca Jennifer Lawrence nu poate urca in orice avion. Nicole Kidman nu poate urca in Delta [n.r. una dintre cele mai cunoscute companii aeriene din SUA]. Nici Sharon Stone nu poate face asta, fie ca face sau nu multe filme”, a spus actrita.

In luna octombrie a anului trecut, ea a vorbit intr-un interviu pentru Vogue despre accidentul vascular pe care l-a suferit in anul 2001 si despre faptul ca medicii au diagnosticat gresit urgenta ei medicala si aproape ca au trimis-o acasa fara tratament.

Vedeta a explicat ca a simtit o durere de cap foarte puternica, de parca ar fi fost „lovita de un fulger”, inainte de a fi dusa de urgenta la spital.

„Imi amintesc ca m-am trezit pe un pat rulant si l-am intrebat pe baiatul care il impingea unde ma duce, iar el a spus ‘operatie pe creier'”, si-a amintit Sharon. „Un medic a decis, fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul, ca trebuie sa-mi faca o operatie pe creier exploratorie si m-a trimis la sala de operatii”, a mai spus actrita.

Sharon Stone a dezvaluit ca nu s-a simtit confortabil in preajma lui Michael Douglas, in timpul filmarilor de la Basic Instinct

Ea sustine ca personalul medical nu a luat in serios durerea severa pe care ea a descris-o, drept urmare nu au detectat hemoragia la nivelul creierului. „Nu au vazut la prima angiograma si au decis ca ma prefac”, a continuat vedeta pentru publicatia citata.

Hemoragia la nivelul creierului a durat noua zile, iar starul a primit sanse de supravituire de numai 1% dupa operatie.

Atunci cand a devenit constienta de planul medicului de a face o operatie exploratorie pe creier, ea a facut tot ce s-a putut pentru a explica faptul ca nu a fost de acord cu o astfel de operatie.

Reflectand asupra experientei de acum peste 20 de ani, Stone are o noua perspectiva fata de modul in care sunt tratati pacientii.

„Ce am invatat din acea experienta este ca intr-un cadru medical, femeile nu sunt de obicei ascultate, in special daca nu au un medic femeie”, a spus Sharon.

15 lucruri interesante despre viata lui Sharon Stone, actrita care a trait intotdeauna dupa propriile reguli

Actrita a avut-o alaturi de ea la spital pe cea mai buna prietena, care a reusit sa-i convinga pe medici sa-i mai faca o angiograma.

„Prietena mea cea mai buna i-a convins sa-mi mai faca una si asa au descoperit ca aveam o hemoragie la nivelul creierului si intreaga zona subarahnoida si ca artera vertebrala era rupta. As fi murit daca m-ar fi trimis acasa”, a declarat starul american.

Dupa aceasta urgenta medicala, Sharon a avut probleme de vorbire si a invatat din nou sa mearga.

„Am sangerat atat de mult in zona subarahnoida [cap, gat si coloana vertebrala] incat partea dreapta a fetei era paralizata, imi taram piciorul stang si ma balbaiam foarte rau”, a dezvaluit ea. Actrita urmeaza si in prezent un tratament pentru problemele medicale din urma cu 20 de ani.

Foto: depositphotos.com