15 lucruri interesante despre viata lui Sharon Stone, actrita care a trait intotdeauna dupa propriile reguli

1
De Cristina Tudor
2 sept. 2022

Anul acesta s-au implinit 30 de ani de la lansarea filmului Basic Instinct, care i-a adus celebritatea lui Sharon Stone, una dintre cele mai atractive actrite de la Hollywood.

Carismatica actrita este renumita nu numai pentru aspectul ei fizic, ci si pentru inteligenta, bunatatea, sinceritatea si, bineinteles, pentru talentul ei.

Iata 15 lucruri interesante despre viata lui Sharon Stone, actrita care a trait intotdeauna dupa propriile reguli

Sharon Stone s-a nascut pe 10 martie 1958, intr-o familie numeroasa. Mama ei era contabila, iar tatal ei era muncitor la o fabrica.

Actrita a devenit vedeta la varsta de 34 de ani, cand a fost lansat thrillerul provocator Basic Instinct in 1992. Inainte de asta, lucra ca model si avea roluri de sustinere. Woody Allen a devenit nasul ei in lumea cinematografiei odata cu filmul sau Stardust Memories, unde Sharon a debutat intr-un rol mut.

Inainte de Sharon, multe actrite au fost invitate sau audiate pentru rolul din Basic Instinct, dar au refuzat rolul din cauza scenelor prea indraznete sau din alte motive. Michelle Pfeiffer, Meg Ryan, Julia Roberts si Brooke Shields s-au numarat printre ele. Cand producatorii de film au aprobat-o pe Sharon Stone, prea putin cunoscuta la acea vreme, Michael Douglas aproape ca a refuzat rolul, deoarece el voia sa joace alaturi de Julia Roberts.

Dar, in cele din urma, filmul a devenit o adevarata senzatie, iar Sharon a devenit o vedeta.

Dupa lansarea filmului, Sharon Stone nu s-a putut obisnui cu popularitatea ei o vreme. Potrivit ei, invata sa faca diferenta intre viata de pe ecran si viata in afara lui. Cu toate acestea, inainte de film, era o fata neincrezatoare si timida.

Citeste continuarea pe eva.ro

Foto: Instagram/Sharon Stone