Sharon Stone s-a ales cu sani mai mari fara acordul ei: Chirurgul s-a gandit ca ar arata mai bine

1
De Maria Constantin
8 apr. 2021

Vedeta din „Basic Instinct“ a facut o operatie de reconstructie a sanilor dupa ce i s-au extirpat cateva tumori. Cand s-a trezit din anestezie, a avut o surpriza.

Sharon Stone povesteste in cartea sa biografica, „The Beauty of Living Twice” ca o operatie de reconstructie a sanilor s-a incheiat in mod surprinzator. Doctorii i-au extirpat in 2001 mai multe tumori benigne care se dezvoltasera in piept: „Erau gigantice, mai mari chiar decat tot sanul”, a scris actrita in varsta de 63 de ani.

Dupa ce s-a trezit din anestezie, vedeta a avut o surpriza uriasa: chirurgul estetician ii marise sanii fara acordul ei, relateaza The Times. „Cand mi-au scos bandajele, am descoperit ca aveam sanii mai mari. Mi-a schimat corpul fara stiinta sau consimtamantul meu”, a povestit Stone.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Cat conteaza parerea unui doctor

Cand l-a intrebat pe medic de ce a facut asta, acesta i-a raspuns nonsalant: „Am crezut ca arati mai bine cu sani mai mari, ‘mai buni’.”

In volumul lansat pe 30 martie, actrita aminteste si de accidentul cerebral pe care l-a suferit in 2001, la 43 de ani. Ea a discutat despre acest episod teribil din viata sa cu Willie Geist, de la Sunday Today, si a povestit cum statea intinsa pe patul de spital, iar un doctor i-a spus ca a fost la un pas de moarte.

„Era liniste deplina in salon. Cand e atat de liniste in incapere si nimeni nu este in preajma ca sa aiba grija de tine, realizezi cat de aproape e moartea si cat de serios devine totul”, a spus vedeta.

„Am pierdut tot ce aveam”

Stone si-a revenit dupa acest episod si si-a luat o pauza de doi ani, concentrandu-se pe ingrijirea sanatatii sale, scrie People.

Intr-un interviu publicat in 2019 de Variety, ea a declarat ca accidentul cerebral i-a afectat cariera. Dupa ce a ajuns la apogeul popularitatii sale cu succesele „Basic Instinct” (1992) si „Casino” (1995), actrita a gasit cu greu roluri timp de sapte ani si a pierdut custodia primara asupra fiului sau adoptat, Roan.

„Oamenii ma tratau intr-un mod brutal. Celelalte femei din aceasta industrie si judecatoarea care s-a ocupat de cazul meu de custodie nu cred ca au inteles cat de periculos este un atac cerebral pentru o femeie si cat dureaza sa te recuperezi”, a spus vedeta.

Sharon Stone, topless pe coperta revistei Vogue la 61 de ani

„Am fost nevoita sa-mi ipotechez din nou casa, am pierdut tot ce aveam. Mi-am pierdut locul in industrie. Eram cea mai atragatoare vedeta de cinema, stiti? Eu si Printesa Diana eram atat de celebre, ea a murit, iar eu am avut un atac cerebral. Si am fost uitate”, a marturisit Stone.

Viata de acum, un vis implinit

Actrita americana s-a reunit cu Roan, care acum are 20 de ani si locuieste cu ea si cu ceilalti doi copii adoptati ulterior, Laird, in varsta de 15 ani, si Quinn, in varsta de 14 ani.

„Sunt intr-o situatie foarte buna. Cand eram mica, intotdeauna imi doream sa am o casa plina de copii, catei care sa alerge si sa tipe si le am. Si ma simt binecuvantata si fericita cu viata pe care o am. Suntem fericiti impreuna, ce poate fi mai bun de atat?”, a spus Sharon Stone.

Foto: PR.