Sharon Stone a dezvaluit ca nu s-a simtit confortabil in preajma lui Michael Douglas, in timpul filmarilor de la Basic Instinct

1
De Cristina Tudor
22 dec. 2022

In ciuda chimiei lor pe ecran, Sharon Stone a recunoscut simte o oarecare „tensiune” cand este in preajma colegului ei, Michael Douglas.

Cand filmul Basic Instinct a aparut in cinematografe, in 1992, a a aprins o seama de controverse. Filmul o are in rolul principal pe Sharon Stone (Catherine Tramell), o scriitoare care este principalul suspect in uciderea unui star rock. Michael Douglas joaca rolul detectivului de politie Nick Curran, care se implica intr-o relatie cu Catherine, in timpul anchetei.

In ciuda controverselor si cronicilor deloc favorabile, filmul a fost un succes de box office. Filmul este considerat a fi revolutionar pentru reprezentarile sale despre sexualitate intr-un film mainstream de la Hollywood.

Film screening: Basic Instinct | Garage

Foto: PR.

Intr-un interviu pentru Playboy, Stone a reflectat asupra filmului si a experientei ei. Una dintre cele mai surprinzatoare parti ale interviului a venit cand a discutat despre cum a obtinut rolul.

Cum a obtinut rolul din Basic Instinct

La inceput, Stone a spus ca nu este interesata. Ea a explicat ca propria ei teama de respingere a impiedicat-o sa dea o sansa filmului. De asemenea, a simtit ca notorietatea ei nu era suficient de mare pentru a face parte dintr-un film la un nivel atat de inalt.

„Nu am fost o vedeta si toata lumea vrea vedete.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com