Sharon Stone a dezvaluit ca a pierdut 9 copii: „E o povara uriasa”

1
De Teodora Tirca
25 iun. 2022

„Noi, ca femei, nu avem un forum unde sa discutam profunditatea acestor pierderi”, a spus Sharon Stone pe Instagram.

Actrita a dezvaluit recent ca a experiment 9 pierderi de sarcina.

La inceputul acestei saptamani, Stone, in varsta de 64 de ani, a comentat la o postare pe Instagram a publicatiei People, care continea un interviu exclusiv cu Peta Murgatroyd, dansatoare profesionista, care a vorbit recent despre pierderea unei sarcini in timp ce sotul ei, Maks Chmerkovskiy, se afla in Ucraina.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi. Am pierdut noua copii prin avort spontan”, a dezvaluit Stone, care este mama a trei fii prin adoptie: Quinn Kelly, Laird Vonne si Roan Joseph.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

„Nu este putin lucru, nici fizic, nici emotional. E o povara uriasa. Dar suntem facute sa credem ca trebuie sa trecem singure si in secret prin asta, cu un fel de sentiment de esec.”

Ea a continuat: „In loc sa primim compasiunea, empatia si vindecarea de care avem atat de nevoie, sanatatea si bunastarea feminina sunt lasate in grija ideologiei masculine si au devenit in cel mai bun caz ignorate, dar eu vad aici si o violenta opresiva”.

In conversatia sa cu revista People, Murgatroyd, in varsta de 35 de ani, a vorbit pentru prima data despre pierderea ei recenta de sarcina. Ea si-a amintit ca a stat intinsa pe un pat de spital la cateva ore dupa ce fiul ei, Shai, in varsta de 5 ani, a vazut-o cum era dusa intr-o ambulanta. Ea a cerut ajutor dupa ce s-a trezit pe podeaua dormitorului baietelului ei, complet incapabila sa se miste. Cu cateva zile inainte, fusese testata pozitiv pentru coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

„Nu aveam putere. Nu puteam deschide o masina de spalat vase. Nu puteam deschide frigiderul ca sa-l hranesc pe Shai, sa-i aduc niste paine prajita”, a spus dansatoarea. „A devenit atat de rau incat respiratia mea a inceput sa fie afectata. A fost cu adevarat dramatic.”

Naomi Watts vorbeste deschis despre experienta ei cu menopauza prematura: „Voiam sa-mi intemeiez o familie”

In spital, Murgatroyd l-a sunat pe sotul ei, care se afla la mii de kilometri distanta, in Ucraina, si l-a pus pe difuzor cand doctorul a intrat in camera ei. „Stii ca erai insarcinata?”, a intrebat-o doctorul. Vestea pierderii sarcinii a fost extrem de dureroasa pentru cei doi soti.

Mai tarziu, ea a dezvaluit ca a inceput tratamentul IVF pentru a putea avea al doilea copil. „Haideti sa normalizam conversatiile despre pierderile de sarcina si IVF, pentru ca femeile din intreaga lume sa se simta mai putin singure”, a incurajat Murgatroyd , fiind in asentiment cu declaratiile facut de Sharon Stone.

Foto: depositphotos.com