7 actrite care au refuzat sa slabeasca pentru un rol

1
De Cristina Tudor
20 iul. 2022

In prezent, exista mai multe femei cu forme la Hollywood decat in urma cu cateva decenii.

Cu toate acestea, multe dintre ele s-au confruntat cu critici in ceea ce priveste forma lor fizica, desi unele actrite nu pot fi considerate nici macar plinute.

Agentii de casting, producatorii sau regizorii fac adesea presiuni asupra starurilor si le cer sa slabeasca, chiar si atunci cand nu este neaparat necesar pentru un rol.

Citeste si: 15 actori care s-au schimbat atat de mult pentru un rol incat sunt imposibil de recunoscut

Multe vedete au vorbit despre aceasta situatie, iar unele dintre ele au avut curajul sa refuze atunci cand li s-a cerut sa slabeasca.

Descopera sapte actrite care au refuzat sa slabeasca pentru un rol:

Jennifer Lawrence

Jennifer a refuzat sa slabeasca pentru rolul Katniss din „The Hunger Games”. Ea este de parere ca, in calitate de actrita, are capacitatea de a influenta imaginea pe care tinerele fete o vad la TV.
„Nu ma voi infometa niciodata pentru un rol. Nu vreau ca fetitele sa spuna ‘O, vreau sa arat precum Katniss, asa ca o sa sar peste cina.’ Am incercat sa imi fac corpul sa para puternic, in forma, si nu slab si subnutrit”, a declarat actrita intr-un interviu.

Patricia Arquette

Patricia Arquette a avut un conflict cu unul dintre producatori atunci cand i s-a cerut sa slabeasca pentru rolul Allison Dubois din serialul „Medium”. „Le-am raspuns ‘Aceasta doamna este mama, este casatorita si are trei copii. Deci nu’”, a dezvaluit actrita, potrivit Page Six.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.