Maisie Williams a urmat o dieta drastica pentru noul sau rol, Catherine Dior. Actrita din „Game of Thrones” a slabit 12 kilograme

1
De Georgiana Dorobantu
9 feb. 2024

Maisie Williams a dezvaluit ca a slabit aproape 12 kilograme pentru a se pregati pentru cel mai nou rol al sau, cel al lui Catherine Dior, sora celebrului creator de moda Christian Dior.

Starul din „Game of Thrones” a declarat ca a fost nevoita sa slabeasca foarte mult pentru a o portretiza cat mai realist pe Catherine Dior, prizoniera intr-un lagar de concentrare, dupa ce aceasta s-a intors in Paris la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Maisie joaca in serialul „The New Look”, care spune povestea creatorilor de moda francezi Chritian Dior si Coco Chanel in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Serialul, realizat de Apple TV, va aduce in prim-plan si povestea de viata a surorii mai mici a lui Christian Dior, Catherine, al carei personaj din film este bazat pe cartea „Miss Dior”, scrisa de Justine Picardie.

Serialul „The New Look” este inspirat din fapte reale si a fost filmat exclusiv in Paris

Catherine a fost arestata si torturata de Gestapo in iulie 1944, dupa ce s-a alaturat Rezistentei si a devenit un membru important al retelei care strangea informatii pentru Aliati.

Ea a fost dusa ulterior de nazisti in lagarul de concentrare Ravensbrück. Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului sau, Maisie a fost nevoita sa treaca printr-o transformare fizica dificila.

Maisie a dezvalui pentru Harpers Bazaar ca a „mancat foarte putin”, fiind permanent sub supravegherea medicilor. Ea a reusit sa slabeasca cel mai mult prin eliminarea lichidelor din corp chiar inainte de a filma, o tehnica la care apeleaza boxerii si jocheii inainte de competitii.

„Trebuia sa ma trezesc la 4 dimineata ca sa incep sa transpir. Cu o noapte inainte, pe 7 sau 8, aveam voie sa mananc ceva sarat si deshidratant – somon afumat si un pahar mic cu vin. Apoi faceam o baie foarte fierbinte, cu multe saruri in apa. Dupa aceea pur si simplu parca levitam catre pat si dormeam cam trei ore, apoi ma trezeam si mancam un pumn de nuci. In acest moment nici nu mai puteam sa dorm toata noaptea. Ma trezeam si ma agitam tot timpul”, a declarat actrita.

In serialul inspirat din evenimente istorice, realizat de Todd A. Kessler, Christian Dior este interpretat de Ben Mendelsohn, iar Juliette Binoche interpreteaza rolul lui Coco Chanel.

John Malkovich apare, de asemenea, in film, in rolul creatorului Lucien Lelong, iar Emily Mortimer interpreteaza rolul Elsei Lombardi, o celebritate la acea vreme si asociata lui Coco Chanel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The New Look (@thenewlooktv)

In primele imagini de promovare ale serialului Maisie Williams este de recunoscut in rolul surorii lui Dior

Inspirat din fapte reale si filmat exclusiv in Paris, serialul se concentreaza pe viata designerilor Christian Dior si Coco Chanel in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand capitala Frantei era ocupata de nazisti.

Serialul drama se concentreaza pe ascensiunea lui Dior in lumea modei si a frumusetii, pe masura ce influenta lui Chanel ca cea mai cunoscuta creatoare de moda din lume este in declin.

Productia urmareste si povestile surprinzatoare ale contemporanilor si rivalilor lui Dior, de la Chanel la Pierre Balmain, Cristóbal Balenciaga si altii.

Foto: depositphotos.com