Motivul trist pentru care actrita Shannen Doherty renunta la toate bunurile sale

1
De Georgiana Dorobantu
3 apr. 2024

Shannen Doherty se pregateste de moarte renuntand la unele dintre bunurile si proprietatile pe care le detine.

Actrita din „Beverly Hills, 90210” – care sufera de cancer de san in stadiul 4 – a vorbit deschis despre faptul ca isi elibereaza spatiile de depozitare pe care le-a inchiriat, precum si locuintele, astfel incat sa faca o „tranzitie cat mai usoara” pentru mama sa, Rosa, atunci cand ea va muri.

„Prioritatea mea in prezent este mama mea”, a spus actrita in episodul de luni al podcastului sau „Let’s Be Clear”. „Stiu ca va fi greu pentru ea daca mor inaintea ei”, a declarat starul.

„Pentru ca va fi atat de dificil pentru ea, vreau ca alte lucruri sa fie mult mai usoare. Nu vreau ca ea sa aiba de-a face cu o multime de obiecte. Nu vreau sa aiba patru spatii de depozitare pline cu mobila”, a continuat actrita.

Shannen Doherty, in varsta de 52 de ani, a explicat ca a inceput sa isi sorteze bunurile pentru a le dona sau a vinde antichitati si alte obiecte pe care le-a acumulat de-a lungul anilor „in caz ca se intampla ceva” cu ea.

Recent, actrita a facut o calatorie la locuinta sa din sudul statului Tennessee pentru a-si impacheta lucrurile, dupa ce a decis sa renunte la visul sau de a locui la acea proprietate si a salva cai.

„Eram in Tennessee si eu impachetam lucrurile dintr-un din locurile de acolo. A fost foarte greu si foarte emotionant pentru ca intr-o anumita masura am simtit ca renuntam la acest vis de a construi o proprietate, de a avea o casa pentru mine si mama si apoi de a extinde hambarul”, a declarat Doherty, potrivit Page Six.

„Am simtit ca renuntam la un vis”

Ea a adaugat ca planuise sa construiasca un sanctuar pentru caii „abandonati de proprietarii lor pentru ca erau batrani sau bolnavi”.

„Acesta a fost unul dintre visurile mele”, a adaugat ea plangand.

„Impachetam si am inceput sa plang… Am simtit ca renuntam la un vis si la ce insemna asta pentru mine. Insemna ca renuntam la viata? Insemna ca m-am dat batuta? Mama era acolo si mi-a spus ‘Nu renunta la acest loc, este in regula. Nu esti nevoita sa faci asta si poti continua’. I-am spus ‘Da, sigur pot sa fac asta'”.

O saptamana mai tarziu Shannen s-a intors la proprietate pentru a incarca lucrurile intr-un camion si a le transporta in California.

Starul din „Charmes” a explicat ca a avut o revelatie in timp ce se afla acolo, realizand ca visul sau e „o idee stupida”, avand in vedere cat ar costa sa renoveze proprietatea.

Ea spune ca renuntarea la acest vis a fost „decizia corecta”, stiind ca i-ar oferi un sentiment de „pace”.

„Pot trai in continuare visul meu de a ajuta caii. Pot trai acel vis participand cu adevarat la salvari”, a continuat actrita.

Ea a mai spus ca renuntand la proprietate si la alte posesiuni isi va ajuta familia sa aiba „o tranzitie mai mai usoara”.

In tot acest proces, Doherty a invatat ca bunurile sale nu ii ofera atat de multa bucurie precum aceea de a-si face noi amintiri cu mama ei si cei dragi.

„Imi permite sa fac mai multe calatorii pentru ca fac mai multi bani vanzandu-le. Apoi pot sa creez noi amintiri cu cei pe care ii iubesc”, a explicat starul american.

„Pot sa o duc pe mama in vacante pentru ca am acesti bani in plus la dispozitie si nu intru in banii pe care ii las mostenire si prin care ma asigur ca toti cei din viata mea vor avea un ajutor dupa ce mor”, a continuat ea.

Vedeta din „Heathers” a fost deschisa cu fanii sai in privinta luptei sale cu cancerul inca de cand a fost diagnosticata, in anul 2015.

Desi boala a intrat in remisie in 2017, a revenit doi ani mai tarziu, in stadiul 4.

Actrita a dezvaluit anul trecut ca afectiunea s-a raspandit in creier si in oase.

Desi starul anilor ’90 „lupta sa ramana in viata”, ea a vorbit deschis despre pregatirile sale pentru moarte, recunoscand chiar ca sunt „o multime de oameni” pe care nu ii vrea la inmormantarea ei.

Foto: depositphotos.com